La recerca secreta de Josep M. Mercader

Loading video
Un dia a l'Ignasi li van parlar de Josep M. Mercader, un jove de 30 anys que estava ingressat en l'Hospital Clínic de Barcelona malalt de la sida. L'Ignasi va passar moltes tardes amb ell i va escriure la seva biografia.
vists 6840

COMENTARIS

1 inserit
Andreu
21/06/2017 - en01:36
Penso que dir "que tot aquest llibre és una porqueria" és una falta de respecte per Josep M. Mercader. A mi és un llibre que m'ha agradat molt. És veritat que les habilitats literàries de Josep M. Mercader eren limitades, però va tenir una vida si més no curiosa i penso que dóna una visió molt interessant sobre la vida i la mort, que val la pena de llegir. Estic segur que si mai em trobo en una situació similar de malaltia, m'ajudarà en certa manera a viure-la millor. Valorar el llibre únicament perquè així l'autor va aprendre a escriure és limitar molt la dimensió del llibre. Imagino que no deuria reflexionar prou en fer aquesta afirmació, perquè no és gaire encertada.