0.0 min
En Miquel parla de la seva vida a l'eixample, dels seus néts i fa un repàs dels seus principals produccciones literàries i televisives.
visualitzacions 270 vegades
0.0 min
En Miquel parla sobre els anys de vida al Putxet de Barcelona. Anys en què la producció literària i televisiva conviuen amb la vida familiar amb la seva dona i filles.
visualitzacions 239 vegades
0.0 min
Filla d'artistes, la Mercè sempre va tenir talent i futur com a pintora. I així va començar a despertar les bones crítiques dels experts. Però un dia va decidir deixar-ho per allò que tant l’apassionava...
visualitzacions 215 vegades
0.0 min
La Mercè fa una mirada cap al futur. Recorda aquells anys d'infància. I recorda una Barcelona en blanc i negre.
visualitzacions 181 vegades
0.0 min
En Valentí parla sobre l'honor que va significar per a ell ser nomenat, l'any 2007, Cavaliere (OMRI) de la República Italiana.
visualitzacions 195 vegades
0.0 min
En Valentí parla de la televisió, dels continguts i del seu paper com a president d'honor de l’OETI (Observatori Europeu de la TV Infantil) i portaveu de l’OCTA (Observatori de Continguts Televisius i Aud...
visualitzacions 149 vegades
0.0 min
En el moment de definir-se, en Valentí no ho dubta: Un viatger apassionat que s'introdueix en un món que té una destinació, però que no en coneix les conseqüències.
visualitzacions 166 vegades
0.0 min
Incondicionalment apassionat per Itàlia, en Valentí reflexiona sobre l'encant i el poder de l'imperi Romà.
visualitzacions 133 vegades
0.0 min
Apassionat pel dibuix, la lectura i el Renaixement, en Valentí explica i recorda, amb aquestes branques, les etapes que han acompanyat sempre la seva vida.
visualitzacions 151 vegades
0.0 min
En Valentí parla de la seva passió per la poesia, mentre que analitza la diversitat creativa que atorga la literatura.
visualitzacions 144 vegades
0.0 min
Escriptor apassionat, en Valentí destaca la importància que la lectura té a la seva vida i es defineix, també, com un lector apassionat.
visualitzacions 134 vegades
0.0 min
En Valentí parla de les seves dues passions: l'escriptura i la creació.
visualitzacions 149 vegades
0.0 min
En Valentí recorda els meravellosos anys al Centre Sperimentale, on va donar Cinematografia amb Roberto Rosellini
visualitzacions 110 vegades
0.0 min
En Valentí parla d'Itàlia i no pot amagar com l’apassiona. És un enamorat de la península itàlica. I així ho deixa clar en cada gest, en cada frase, en cada record.
visualitzacions 117 vegades
0.0 min
De jove, en Valentí va emigrar a Roma. I allà l’esperava una ciutat que el va meravellar, mentre combinava la seva passió per la literatura i l'ensenyament.
visualitzacions 136 vegades