Serveis       Portfolio

Servei de documentació i generació de continguts

Rutes temàtiques.

Les cançons i danses de Puglia, el "zolfatare" sicilià, les tradicions occitanes, els gondolers de Venècia... Històries i anècdotes d'aquells que van viure i encara conserven els records en la memòria. Filmat per un grup de professionals i destacat en una secció especial del lloc.

Història de l'empresa .

Com era tenir un compte bancari sense una computadora o fabricar un cotxe sense l'automatització?
La història explicada pels antics empleats de les empreses en un mosaic d'experiències obert als nous usuaris en el Web 2.0

Història de les Institucions .

Fundacions, institucions, associacions, sindicats, clubs esportius, cadascuna d'aquestes institucions té una història que explicar
a través d'un aparador on line, la creació i la gestió d'un nucleo central de continguts més les contribucions dels usuaris

Disseny i realitzacions de Tours .

La millor manera de recollir la memòria és trobar al protagonista en el seu lloc de residència i allí mateix realitzar l'entrevista per pujar-la immediatament.
La participació dels joves en cursos de formació és molt important per realitzar aquest treball on line.

Capacitació

Capacitació 2.0.

En lloc d'aplicar directament el contingut, per què no formar un grup de persones que poden generar els seus propis vídeos?
Cursos de fotografia, tècnica d'edició bàsica de vídeo, conversió de formats i gestió de back office.

Escoles.

L'objectiu del projecte és reconstruir el diàleg intergeneracional. Els joves com a receptors de la memòria dels avis.
Un complet programa de formació de l'equip docent, per ajudar en la formació i gestió del resultat final.

Residències(RSA).

L'autobiografia o el relat dels records sobre la seva vida a través de les entrevistes són una eina d'exercici terapèutic i a més s'està fent una concreta i positiva valoració a persones que molt sovint se senten oblidades.

Àrea tècnica

Digitalització en la pàgina web.

Totem interactiú.

Punt de recollida i distribució de les memòries en format de vídeo. Ús simplificat en relació amb la difícil tasca que sovint existeix entre els majors i les denominades noves tecnologies. Upload automàtic dels enregistraments en les seccions específiques de la pàgina web.