Serveis       Portfolio

History Channel: Continguts de Memoro al canal i en la web .

Des d'abril s'estan passant els vídeos amb el logo Memoro, l'adreça www.bancadellamemoria.it i una text: "History Chanel recolza el Banc de la Memòria, recolza-ho tu també".

Einaudi: "Jo ho recordo" llibre + DVD .

Volum amb les aportacions d'autors i historiadors de Einaudi i records de part de Memoro. DVD amb vídeo de Memoro - El Banc de la Memòria. Col·lecció d'estil lliure.

Regió Piemont: Fira del Llibre de 2009/2010 i la ruta "La Memòria del Futur" .

Construcció de 35 entrevistes amb els principals exponents de la ciència de Torí i el Piemont en ESOF 2010. Secció especial en la web.

Comuna de Torí: projecte Ecomuseu Urbà

Col·lecció de records de la ciutat. Realització d'una secció especial. Esdeveniment final i conferència de premsa a la fi de juny de 2009.

Província de Roma - Banc de la Memòria.

Construcció de 12 entrevistes, organització i realització de 8 cursos de formació sobre rodatge i edició a les escoles tècniques de la província. Capacitació a més de 100 nens. Secció especial en Memoro.

Fundació Museu Cívic de Venècia

Construcció d'un Museu de la Ciutat on line, per recollir els records dels venecians. En col·laboració amb l'IVESER, Centre d'Estudis Judaics, el vídeoconcurso Pasinett, la Casa del Cinema i l'Incroci di Civiltà.

Enel: progetto "C'era un Volt".

Projecte integral de recol·lecció de la memòria de l'energia. Un equip va estar de gira durant 45 dies i es va realitzar la construcció d'un lloc específic www.ceraunvolt.it. Es van realitzar més de 500 vídeos. Esdeveniment per presentar els resultats esperats en 2011.

Birra Peroni S.p.A.: Memòria de la creació de Bari .

Col·lecció de records dels antics empleats, distribuïdors, minoristes. Gestió d'entrevistes. Realització de secció on line especialitzada. Producció de DVD del treball final.

Secom co., LTD: Entrevistes.

Creació d'un primer nucli central d'entrevistes professionals als antics empleats. Data de publicació al mateix Secom. Gestió de la infraestructura necessària per a la posada on line.

Oxford Brookes University:El cinema a Itàlia.

Realització, en nom del Departament "Sudi del Cinema", de 30 entrevistes destinades a comprendre millor la relació entre el cinema i els espectadors a Itàlia en els anys 40 i 50. Realització d'entrevistes.

Associaci d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC): Entrevistes i seccions.

Construcció d'un secció especial en el qual es retrata a través d'entrevistes en vídeo dels escriptors més importants en llengua catalana de més de 70 anys. Infraestructura per a l'exhibició en el lloc de l'AELC

Automovilclub Històric Italià (ASI): Realització d'entrevistes .

Idea, selecció i contacte amb els entrevistats, preparació de les preguntes i edició del contingut amb la finalitat d'obtenir una ruta especial relativa als protagonistes de la història de l'automobilisme italià.