Ignasi Pujades

 
Ignasi Pujades

Nascut en 1938
de Barcelona

8 Records

4.0 min
L'Ignasi parla d'altres activitats que realitza des de fa temps a través de la fundació Enllaç, pionera en oferir serveis a gais, lesbianes, bisexuals i transexuals dependents.
visualitzacions 9382 vegades
3.1 min
L'Ignasi es defineix com un apassionat per la vida on l'important és l'acció per canviar el món, així com la ment per tenir el cap al cel i els peus a la terra.
visualitzacions 5993 vegades
8.3 min
Després d'un viatge a Mèxic, l'Ignasi comença a conèixer l'obra del Miquel Martí i Pol i es queda atrapat pels seus poemes. Per aquest motiu decideix anar a Roda de Ter per demanar-li si pot escriure la se...
visualitzacions 8215 vegades
2.5 min
Un dia a l'Ignasi li van parlar de Josep M. Mercader, un jove de 30 anys que estava ingressat en l'Hospital Clínic de Barcelona malalt de la sida. L'Ignasi va passar moltes tardes amb ell i va escriure la seva...
visualitzacions 6843 vegades
6.8 min
Quan va arribar el cop d'estat de Pinochet, L'Ignasi ja no era a Xile. Malgrat de ser a molts quilòmetres de distància, es va sentir molt afectat per aquest fet com també per l'assassinat del capellà catal...
visualitzacions 7097 vegades
8.8 min
L'Ignasi va anar, al costat d'un grup de capellans, a Xile. S’hi va estar nou anys, en un país on el canvi social era possible. Avui recorda aquella etapa que va marcar i canviar la seva vida.
visualitzacions 6914 vegades
4.7 min
L'Ignasi recorda quan, després de l'internat va decidir fer-se capellà i com va formar part d'una generació que portava idees noves per a un món en canvi.
visualitzacions 6319 vegades
3.6 min
Nascut a Barcelona, i amb cinc germans, l'Ignasi recorda un fet que el va marcar: la mort de la seva mare, una dona molt vital que es va convertir en un referent de vida, amor i valor per a ell.
visualitzacions 6618 vegades