Donacions

Memoro - el Banc de la Memòria vol ser un projecte capaç de generar riquesa cultural i econòmica.
Aquest valor no s'acumula, sinó que es distribueix: la riquesa cultural a través de la lliure disponibilitat de les entrevistes de vídeo on line, la riquesa econòmica és utilitzada per pagar el treball de les persones involucrades en el projecte, la creació d'iniciatives locals i per recolzar el creixement del projecte internacional.

Des del llançament del lloc al juny de 2008, el projecte ha permès l'exhibició de més d'1.556.000 vídeos, que representa més de 13 anys 4 mesos 9 dies d'emmagatzematge de memòria. Creiem que aquests són valors importants, una forma d'activitat real i diària de transmetre la història, el coneixement i la cultura.

La càrrega de continguts i la visió dels mateixos i, en general, la utilització del lloc, és i serà, sempre lliure.

Això és possible gràcies a la teva ajuda: El Projecte Memoro - El Banc de la Memòria, de fet, sobreviu gràcies a la generositat de persones com tu que creuen en la importància d'aquesta iniciativa..

Si penses que Memoro - El Banc de la Memòria és un projecte que mereix ser recolzat, esperem la teva col·laboració.Transferència Bancària

bonifico

Pay Pal

pay pal


IBAN: ES04 2100 3273 3521 0072 0310
BIC/SWIFT: CAIXESBBXXX

LA CAIXA
Plaça Sant Agustí - C/ Hospital 36
08001 Barcelona - España


Associació el Banc de la Memòria
G-65152902


Per realitzar una donació amb targeta de crèdit no està obligat a registrar-se com a usuari en el sistema Paypal.


Qualsevol ajuda s'agraeix, no obstant això, pensa que la microdonación és especialment avantatjose per Paypal (si donas €1 obtenim 62 cèntims).


Vostè pot demanar un rebut de la seva donació que s'utilitzarà per a efectes fiscals