Antoni Cisteró Garcia

Antoni Cisteró Garcia

Creat per Redazione il 22/05/2016
Antoni Cisteró Garcia (Barcelona, 1946) enginyer químic, llicenciat en Filosofia i diplomat en Ciències socials.

Ha publicat reculls de relats, novel·la i novel·la històrica, amb títols com Petit món (2001), Sabàtic (2006), Campo de esperanza (2008, Premi Fim-Història de la Universitat de Barcelona), Com un vi novell (2008) i l'estudi sociopolític Confluyendo. ¿De qué hablamos cuando hablamos de confluencia? (2015). Interessat pel teatre, ha realitzat cursos de dramatúrgia a la Sala Beckett i és autor de diverses obres, com ara Peixets de colors (2003), Feu-me lloc (2005) i Quan l'infern sigui atiat (2008), totes elles publicades i estrenades. Ha participat com a ponent i conferenciant en nombroses jornades i col·loquis, especialment al voltant de la figura de l'escriptor Max Aub.

4.5 min
L'Antoni recorda els seus anys d'infància i l’escolarització al monestir de Montserrat. I se sent agraït pel llegat i l'ensenyament rebuts.
visualitzacions 5119 vegades
1.5 min
Actiu, aplicat, esportista i treballador. Les quatre qualitats que l'Antoni destaca de la seva joventut. I explica les diferents experiències d'aquella etapa de la seva vida.
visualitzacions 4482 vegades
4.2 min
L'Antoni parla de la seva carrera universitària com a químic, de les diferents feines que ha anat desenvolupant en aquest camp, del suport de la seva família i de la seva evolució professional.
visualitzacions 4579 vegades
1.8 min
Mai no és tard per començar nous reptes. I això va ser el que es va plantejar l'Antoni quan ja, de gran, va decidir estudiar filosofia i ciències socials. Avui recorda aquella etapa.
visualitzacions 4294 vegades
1.6 min
Aficionat a la lectura i l'escriptura, un dia l'Antoni va decidir fer el pas. I a partir d’aquell moment va començar a néixer l'escriptor que portava dins.
visualitzacions 4386 vegades
2.8 min
L’Antoni recorda i destaca el suport de la seva dona (que també és artista) en el desenvolupament de la seva vida cultural. I recorda diferents anècdotes sobre l'acció cultural.
visualitzacions 4207 vegades
3.7 min
L'Antoni recorda els seus inicis en el teatre i com es va animar a escriure obres. I destaca el vincle familiar que hi ha en la seva família per les qüestions culturals i esportives.
visualitzacions 4411 vegades
2.2 min
L’Antoni recorda quan va començar a escriure novel·les i les tècniques que va anar utilitzant.
visualitzacions 4435 vegades
7.9 min
L'Antoni parla del seu llibre Campo de esperanza i com aquesta obra el va convertir en un especialista sobre la vida de l'escriptor Max Aub.
visualitzacions 4411 vegades
4.9 min
L'Antoni és un home molt actiu. Un home amb molts projectes. Entre ells, diverses novel·les que estan a punt de ser acabades i n’explica els arguments.
visualitzacions 4449 vegades
2.3 min
En el moment de definir-se, l'Antoni es descriu com un home amable que sempre ha intentat i intenta ajudar els altres.
visualitzacions 4882 vegades