Agustí Soler i Regàs

Agustí Soler i Regàs

Creat per Redazione il 22/05/2016
Agustí Soler i Regàs (Mataró, 1946), llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona, destacat activista polític, cívic i cultural.

Ha estat regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona, des d'on s'encarregava de la regidoria de Drets Civils, i ha estat president de la Federació Catalana d'ONGs pels Drets Humans. Activista pels drets dels catalans, ha estat promotor de nombroses iniciatives cíviques, polítiques i culturals.

És autor dels llibres de divulgació Tenim dret els catalans? (2001), El cas egunkaria, la cultura basca sota sospita (2003), ERC-PI, escissió o cop d'estat a l'independentisme? (2003), i de la biografia Pepeta Moreu. El gran amor impossible de Gaudí (2014).

0.0 min
L'Agustí mira el passat. I recorda una infància molt feliç entre Barcelona i les vacances al Maresme
visualitzacions 4834 vegades
2.0 min
L'Agustí recorda els anys d'escolarització, primer amb les monges i després amb els escolapis. I en té uns records molt agradables.
visualitzacions 4519 vegades
1.8 min
Quan era als escolapis, l'Agustí, que va tenir molt bona veu per al cant, va participar en diverses ocasions en el cor del col•legi i, en més d'una ocasió, ho va fer en diferents òperes al Liceu de Barcel...
visualitzacions 4329 vegades
1.7 min
L' Agustí va començar a estudiar a l'Escola Industrial de Barcelona i, per diferències amb un professor, va abandonar la institució. Molts anys més tard, com a regidor de cultura de l'Ajuntament, va tenir ...
visualitzacions 4183 vegades
3.3 min
La publicitat, la mecànica, la mili i la història L' Agustí era un jove molt actiu, i per això la seva vida va anar fent canvis: de la publicitat, va passar a la mecànica, després va fer la mili i, final...
visualitzacions 4130 vegades
5.0 min
Activista es del bressol, l' Agustí reflexiona sobre les seves arrels i els perquès de la seva participació en la vida pública i social.
visualitzacions 4868 vegades
5.9 min
L' Agustí recorda i reflexiona sobre les diferents etapes de la vida en les quals sempre va estar present com a activista social, ja sigui en els temps de Franco, en els moviments veïnals o bé, posteriorment...
visualitzacions 4382 vegades
4.8 min
L' Agustí reflexiona sobre els assoliments obtinguts en la lluita pels drets de les persones
visualitzacions 4479 vegades
5.6 min
Després del seu pas per la gestió pública, l' Agustí reflexiona sobre el que es va fer i el que no es va poder fer.
visualitzacions 4243 vegades
5.0 min
L' Agustí parla sobre la seva passió, l'escriptura, sobre els seus llibres relacionats amb la recerca, els drets de les persones i la política.
visualitzacions 4522 vegades
4.2 min
L' Agustí parla de la seva obra més famosa, que serveix per aprofundir sobre el mite de Gaudí
visualitzacions 4423 vegades
3.9 min
Moment de reflexió sobre elmque s’ha fet i el que queda per fer. Moment per pensar, per actuar i per no deixar d'escriure.
visualitzacions 4351 vegades