Josep Ferrer Guzmán

Josep Ferrer Guzmán

Creat per Redazione il 21/12/2016
Josep Ferrer Guzmán (Alaquàs, 1946) comença a escriure poesia amb assiduïtat a partir de l'any 2002.

Col·labora en diverses publicacions locals com ara La Fulla de l'Olivar, en revistes especialitzades com Saó i en mitjans de premsa com ara El Punt Avui o La Veu del País Valencià.

L'any 2012 rep el Premi de poesia "La Rosa de Paper". L'any 2014 publica, a través de mecenatge, la seua primera obra, Amb permís. Poesia escollida, tot i que anteriorment havia publicat diversos títols en edició domèstica, com Relligat (2005) i Pessic (2007), entre altres. El 2016 publica el recull de poesia L'esguard de la paraula... poètica.

4.7 min
En Josep recorda els anys d'infància a Alaquàs. Recorda una infància relativament feliç malgrat l’escassetat de recursos i es defineix com un nen autodidacte que va començar a treballar als 10 anys.
visualitzacions 4997 vegades
2.5 min
La decisió d'emprendre el propi negoci de ràdio i tv Autodidacte i emprenedor, un dia en Josep va decidir tirar endavant i així va muntar el seu propi negoci de reparació de ràdios i televisors.
visualitzacions 4872 vegades
4.6 min
En Josep recorda els inicis en el món del so i com, a poc a poc, es va anar guanyant un espai al mercat.
visualitzacions 5077 vegades
1.6 min
Un dels treballs més importants que en Josep ha realitzat i del que se sent orgullós, és el muntatge dels equips de so a tots els supermercats d'una gran cadena valenciana.
visualitzacions 4424 vegades
2.9 min
Autodidacte i emprenedor, en Josep, que sempre estava fent cursos i estudiant, recorda quan va seguir un curs de so professional al costat de la seva filla, que estudiava enginyeria.
visualitzacions 4140 vegades
5.4 min
En Josep recorda els primers passos en el món de l'escriptura.
visualitzacions 4234 vegades
7.6 min
En Josep escrivia i guardava els escrits en un calaix. Fins que un dia es va animar i va enviar els poemes a coneguts. I allí va començar l'etapa de creixement i aprenentatge de l'escriptura.
visualitzacions 4140 vegades
4.4 min
En Josep recorda les publicacions en el diari El Punt i com el seu fill l’ajudava en la part gramatical.
visualitzacions 3984 vegades
3.4 min
En Josep recorda les seves primeres publicacions i la satisfacció que això comporta.
visualitzacions 4139 vegades
3.9 min
En Josep recorda la repercussió que va tenir el seu primer llibre de poesies i rememora amb orgull quan el convidaven de diferents llocs per parlar del llibre i de poesia.
visualitzacions 4312 vegades
1.9 min
En Josep parla de les seves publicacions en el diari en línia “La Veu del País Valencià”, amb la seva columna La Polseguera.
visualitzacions 4262 vegades
5.2 min
En Josep parla del seu llibre L'esguard de la paraula... poètica en la presentació del qual van assistir més de 100 persones.
visualitzacions 4230 vegades
12