Records de Capellades

Records de Capellades

Creat per FernandoG il 14/12/2011
Capellades, un bonic poble català situat a la comarca de l'Aonia. Els seus avis recorden com era la vida a Capellades i els canvis que s'han viscut en els últims 50 0 60 anys.

2.8 min
La vida de la Montse es divideix entre la seva Capellades natal i el seu Sant Cugat adoptiu. Avui recorda amb alegria els dos llocs on va viurei quan ha de triar entre l'un i l'altre, no dubte: els dos.
visualitzacions 3880 vegades
3.0 min
No va ser una infància fàcil, ben al contrari, filla de republicans i nascuda en "plena crisi d'Espanya", com ella mateixa ho defineix, la Montse recorda amb nostàlgia, com la seva mare, malalta de tuberculo...
visualitzacions 3499 vegades
3.4 min
Capellades va tenir una profunda transformació urbanística, i l'Antoni va ser espectador d'aquests canvis.
visualitzacions 3281 vegades
5.0 min
L'Antoni no vols deixar de parlar de Capellades y dels seus records sense fer menció a la piscina municipal: l'orgull de tota una ciutat.
visualitzacions 2996 vegades
3.6 min
L'Anton recorda els dies de la seva infantesa a Capellades que van coincidir amb la guerra civil. Van ser dies on els nens com ell vivien entre la por i la innocència.
visualitzacions 4733 vegades
2.0 min
En Joan va destacar la importància de l'aigua a Capellades, una regió d'aigua neta i abundant.
visualitzacions 3321 vegades
2.6 min
Els pares de l'Antoni tenien un dels pocs (només dos) estancs de Capellades. Avui, l'Antoni recorda aquells dies d'infantesa.
visualitzacions 3511 vegades