Ignasi Riera

 
Ignasi Riera

Nascut en 1940
de Madrid

8 Records

2.4 min
Resident a Madrid, l'Ignasi recorda que la seva estada en aquesta ciutat té relació amb una història d'amor que va començar al Sàhara.
visualitzacions 6103 vegades
5.7 min
L'Ignasi parla de les seves dues aficions: la gastronomia i el vi.
visualitzacions 5786 vegades
6.1 min
L'Ignasi se sent una persona que escriu principalment per una necessitat de participar en la vida social. Avui fa un repàs d'alguns dels seus llibres.
visualitzacions 6017 vegades
8.1 min
Després de definir-se com un lector apassionat, l'Ignasi parla de la importància de la lectura i de com se sent feliç quan un col·lega li demana que sigui ell qui presenti alguns dels seus llibres.
visualitzacions 5878 vegades
5.8 min
L'Ignasi parla de la seva passió per la lectura, dels seus treballs com a editor i de la necessitat de començar a escriure.
visualitzacions 6566 vegades
9.2 min
El dia que l'Ignasi va ser elegit diputat del Parlament de Catalunya, va decidir deixar de banda la seva vinculació amb el món editorial. Avui recorda aquell pas per la política.
visualitzacions 5913 vegades
5.3 min
Un dia la vida de l'Ignasi fa un canvi: decideix abandonar la companyia de Jesús i comença a dedicar-se al món editorial.
visualitzacions 6538 vegades
7.1 min
Nascut al barri de Vallcarca, en una nit de reis, l'Ignasi recorda aquells dias d'infantesa quan jugava al Parc Guëll o baixava a Barcelona a caminar pels carrers o veure el mar des de la Barceloneta.
visualitzacions 6288 vegades