Jesús Massip Fonollosa

 
Jesús Massip Fonollosa

Nascut en 1927
de Tortosa

9 Records

1.7 min
Quan va morir la seva dona, en Jesús va escriure un llibre de poemes en el seu homenatge. Avui la recorda amb la lectura d'un poema.
visualitzacions 4031 vegades
7.8 min
Com una manera de refrescar la memòria d'un noi que ha viscut la guerra, en Jesús va escriure un llibre de contes que fan referència a la seva infantesa i la guerra civil.
visualitzacions 3918 vegades
3.2 min
En Jesús parla de la seva etapa d'estudiant, quan va començar a escriure versos, i de les poesies que passaven la censura a l'època de Geminis.
visualitzacions 3805 vegades
6.8 min
En Jesús recorda la creació de la revista Geminis i de la seva aportació a la cultura catalana.
visualitzacions 4812 vegades
5.9 min
En Jesús, que es defineix com un escriptor polivalent, considera que l'important a la vida és fer les coses amb passió ja que de vegades no és fàcil fer el que un vol.
visualitzacions 3886 vegades
3.8 min
En Jesús fa un repàs de la seva feina a Tortosa i la seva aportació a la conservació i la difusió de la història i la cultura.
visualitzacions 4027 vegades
3.4 min
En Jesús recorda que volia estudiar ciències naturals, però només va poder estudiar dret a Barcelona, ja que era l'única carrera que podia fer per lliure. Després, de l'exercici de l'advocacia passa a la ...
visualitzacions 3716 vegades
5.2 min
En Jesús recorda amb alegria l'ensenyament que rebia a l'escola Montessori i com es va acabar aquest sistema quan va esclatar la guerra. Però després va arribar l'institut i va rebre un bon ensenyament gràc...
visualitzacions 4495 vegades
6.6 min
Resident a Tortosa i nascut a Roquetes (Baix Ebre), en Jesús recorda una infantesa marcada per la guerra, la mort de Calvo Sotelo i com el món es dividia entre l'esquerra i la dreta.
visualitzacions 3775 vegades