Pilar Cabot

 
Pilar  Cabot

Nascut en 1940
de Tavèrnoles

10 Records

3.1 min
La Pilar se sent una dona afortunada a pesar que li va tocar conviure amb la solitud. Valora la importància d'estimar. Avui viu feliç en companía d'una gossa a la qual estima molt.
visualitzacions 5638 vegades
5.2 min
Dos homes van ser importants i continuen sent molt important en la vida de la Pilar. I són el seu pare i el seu segon espòs, l'Armand Quintana.
visualitzacions 5147 vegades
2.6 min
La Pilar recita alguns dels seus poemes. Poemes recitats des del cor.
visualitzacions 5923 vegades
4.2 min
La Pilar gaudeix molt escrivint i es defineix com una enamorada de la seva llengua. I reflexiona sobre la importància de respectar la identitat i la cultura.
visualitzacions 5213 vegades
2.5 min
Un dia, després de 20 anys, la Pilar va decidir tancar la llibreria. Va ser una decisió difícil però que havia d'afrontar.
visualitzacions 5595 vegades
4.8 min
Quan tenia la llibreria, la Pilar rebia assíduament la visita de la policia que buscava els llibres prohibits. Mai no els va trobar.
visualitzacions 5825 vegades
6.8 min
La Pilar recorda quan va obrir la llibreria CLAM, tot un símbol de la cultura catalana. Avui recorda aquells anys molt significatius en la seva vida.
visualitzacions 6399 vegades
3.0 min
La Pilar recorda els temps de l'escola. I si bé ella tenia pensat anar a la universitat per fer Filosofia i Lletres, la mort del pare va canviar els seus plans.
visualitzacions 5852 vegades
4.1 min
La paraula i la poesia van sempre associades a la vida de la Pilar. Avui recorda els seus primers escrits així com el primer premi literari amb només 11 anys.
visualitzacions 5660 vegades
6.8 min
La Pilar va néixer a Vic i des de molt petita sempre va saber que volia ser escriptora. I sent petita jugava a escriure guions. Avui recorda els anys d'una infància feliç en un entorn familiar marcat per la ...
visualitzacions 6056 vegades