Joan Soler i Amigó

 
Joan  Soler i Amigó

Nascut en 1941
de Badalona

9 Records

5.5 min
L'àvia, la mare, les arrels i la fantasia popular catalana Influenciat per una àvia folklorista i una mare amb una gran memòria a la qual li encantava explicar històries populars, en Joan es va fer un afic...
visualitzacions 5948 vegades
4.7 min
En Joan fa un repàs d'algunes de les seves publicacions, i destaca els seus desig de publicar aquelles obres que considera interessants i així poder contribuir a la cultura popular.
visualitzacions 5241 vegades
4.8 min
Nascut a Badalona i pertanyent a una família molt arrelada a la ciutat, en Joan recorda la seva família, els dies d'infància i la seva vinculació, des de petit, a la literatura catalana.
visualitzacions 5348 vegades
3.1 min
En Joan se sent orgullós de la família que ha format. Sempre confia en l'opinió i les crítiques que la seva dona fa a les seves obres, ja que la considera una gran lectora, i a més se sent orgullós dels s...
visualitzacions 5131 vegades
4.3 min
En Joan es considera una persona apassionada per les coses que li agraden i que no sap dir que no. Per això sempre ha estat i està tan actiu.
visualitzacions 5297 vegades
3.1 min
En Joan recorda la feina feta en la col·lecció de 10 volums de l'Enciclopèdia de la Cultura Popular Catalana Tradicionari.
visualitzacions 5895 vegades
2.7 min
En Joan també és una aficionat a la poesia. Ha guanyat diversos premis i diu que se sent molt a gust escrivint poesia. També recorda el pas com a preguionista del còmic En Dragui.
visualitzacions 5707 vegades
5.7 min
En Joan fa una repàs del treball que va fer a les escoles i a la ciutat de Badalona en la recuperació de les festes i les tradicions populars.
visualitzacions 5727 vegades
7.7 min
Nét de l'arquitecte modernista Joan Amigó, en Joan havia començat a estudiar arquitectura però després, als 19 anys, va entrar al seminari per ser capellà. Allà, en aquest entorn, va començar a traduir ...
visualitzacions 6104 vegades