Miquel De Renzi

 
Miquel De Renzi

Nascut en 1941
de

9 Records

2.8 min
Hi ha tres eixos crucials en la vida d'en Miquel: La geologia, l'escriptura i la pintura. I en certa manera, tots estan relacionats.
visualitzacions 5086 vegades
8.0 min
A en Miquel sempre li va agradar la pintura però no se sentia capaç de practicar-la. I així com a Brussel·les va néixer el poeta, va ser a Londres on es va estructurar mentalment el Miquel de Renzi pintor....
visualitzacions 5068 vegades
6.4 min
En Miquel recita algunes de les seves poesies dels seus llibres Flocs de Temps i La nuesa del basament.
visualitzacions 5208 vegades
8.9 min
En Miquel recorda les seves primeres publicacions i esmenta aquelles persones que el van impulsar a desenvolupar la seva faceta d'escriptor.
visualitzacions 5344 vegades
5.7 min
A en Miquel li agradava la literatura però creia que ell no seria bo per a la poesia. No obstant això es va animar. I un viatge a Brussel·les i les lectures de Salvador Espriu el van impulsar a fer el pas. ...
visualitzacions 5174 vegades
3.1 min
Va arribar un moment en la vida professional d'en Miquel que havia de prendre una decisió. I era el de deixar Barcelona per València. I ho va fer. Avui recorda la seva arribada a la ciutat.
visualitzacions 6085 vegades
2.3 min
Per arribar a final de mes en Miquel havia de fer moltes feines. I les va fer. Així va combinar els estudis, amb la investigació ila docència.
visualitzacions 5182 vegades
6.0 min
En Miquel recorda la seva etapa per la universitat, la seva formació i l'etapa de la mili on ensenyava als seus companys a llegir i escriure.
visualitzacions 5342 vegades
5.2 min
Nascut al barri de l'eixample barceloní, en Miquel recorda els dies d'infància, les anades al cinema Alondra, l'escola i el despertar de la seva vocació.
visualitzacions 5423 vegades