Pere Morey

 
Pere Morey

Nascut en 1941
de

10 Records

6.1 min
En Pere té a la seva casa una particular escultura que representa la seva família i n'explica l'origen així com també ressalta l'amor que té per la seva família i de com gaudeix dels seus néts.
visualitzacions 3104 vegades
5.0 min
Apassionat dels viatges i la història, en Pere relata les activitats que realitza en el Museu d'Amics de Mallorca.
visualitzacions 3344 vegades
2.7 min
Quan escriu una novel·la històrica, a en Pere li agrada estar en contacte amb imatges, objectes o vestimentes de les cultures antigues de les quals està escrivint. Així es compromet més amb la història. I...
visualitzacions 3476 vegades
5.5 min
A en Pere li agrada escriure per segles. Així, després d'escriure novel·les històriques del segle XIII, va continuar fent-ho amb el segle XIV. Avui fa un repàs d'aquestes novel·les.
visualitzacions 3329 vegades
7.0 min
Apassionat per la història, en Pere escriu diverses novel·les històriques, com Pedres que suren, ambientades al segle XIII.
visualitzacions 3280 vegades
5.1 min
A en Pere sempre li va agradar explicar històries barrejant realitat i fantasia. I els seus fills van ser els seus principals oïdors. Fins que un dia va decidir fer el pas i canviar la paraula oral per l'escr...
visualitzacions 3389 vegades
3.4 min
En Pere reflexiona sobre la novel·la històrica i la lluita que fa per la indentitat i la cultura a través de l'escriptura.
visualitzacions 3515 vegades
1.3 min
En Pere recorda el dia que va anar per primera vegada a l'òpera. Era un nen i hi va anar amb el pare. Va quedar impressionant per l'espectacle.
visualitzacions 4023 vegades
2.8 min
En Pere recorda el llibre de rondalles que cada any li regalava el seu pare. També rememora el seu pas pel seminari i el plaer que sempre ha tingut d'explicar històries.
visualitzacions 4123 vegades
2.4 min
En Pere recorda els anys de la seva infància. Anys en què escoltava la BBC amb el seu pare, llegia tot el que trobava i parlava en català.
visualitzacions 4018 vegades