Pere Morey

 
Pere Morey

Nascut en 1941
de

10 Records

6.1 min
En Pere té a la seva casa una particular escultura que representa la seva família i n'explica l'origen així com també ressalta l'amor que té per la seva família i de com gaudeix dels seus néts.
visualitzacions 2354 vegades
5.0 min
Apassionat dels viatges i la història, en Pere relata les activitats que realitza en el Museu d'Amics de Mallorca.
visualitzacions 2606 vegades
2.7 min
Quan escriu una novel·la històrica, a en Pere li agrada estar en contacte amb imatges, objectes o vestimentes de les cultures antigues de les quals està escrivint. Així es compromet més amb la història. I...
visualitzacions 2738 vegades
5.5 min
A en Pere li agrada escriure per segles. Així, després d'escriure novel·les històriques del segle XIII, va continuar fent-ho amb el segle XIV. Avui fa un repàs d'aquestes novel·les.
visualitzacions 2596 vegades
7.0 min
Apassionat per la història, en Pere escriu diverses novel·les històriques, com Pedres que suren, ambientades al segle XIII.
visualitzacions 2548 vegades
5.1 min
A en Pere sempre li va agradar explicar històries barrejant realitat i fantasia. I els seus fills van ser els seus principals oïdors. Fins que un dia va decidir fer el pas i canviar la paraula oral per l'escr...
visualitzacions 2632 vegades
3.4 min
En Pere reflexiona sobre la novel·la històrica i la lluita que fa per la indentitat i la cultura a través de l'escriptura.
visualitzacions 2749 vegades
1.3 min
En Pere recorda el dia que va anar per primera vegada a l'òpera. Era un nen i hi va anar amb el pare. Va quedar impressionant per l'espectacle.
visualitzacions 3137 vegades
2.8 min
En Pere recorda el llibre de rondalles que cada any li regalava el seu pare. També rememora el seu pas pel seminari i el plaer que sempre ha tingut d'explicar històries.
visualitzacions 3245 vegades
2.4 min
En Pere recorda els anys de la seva infància. Anys en què escoltava la BBC amb el seu pare, llegia tot el que trobava i parlava en català.
visualitzacions 3119 vegades