Maria Josep Raguè Arias

 
Maria Josep Raguè Arias

Nascut en 1941
de

10 Records

3.2 min
La Maria Josep parla de la seva participació en el partit feminista i reflexiona sobre la situació actual. També recorda la seva participació en la creació d'una obra de teatre.
visualitzacions 5153 vegades
2.9 min
La Maria Josep es defineix com una persona independent i autònoma i que el seu principal valor és el de saber conservar els amors i les amistats de la seva vida.
visualitzacions 5182 vegades
7.5 min
La Maria Josep posa un exemple molt significatiu del perquè va començar a aprendre el català.I va ser per escriure'ls cartes al seu pare.
visualitzacions 4876 vegades
2.2 min
Per a la Maria Josep hi ha dos llocs molt importants en la seva vida i on sempre retorna cada vegada que pot. Són: Llafranc i Menorca.
visualitzacions 5195 vegades
2.6 min
La Maria Josep es va enamorar. I ho va fer d'un gran metge que ella defineix com un "metge dels quals ja no existeixen". Després de viure en parella, es va casar per segona vegada, i ella va ser molt feliç am...
visualitzacions 5241 vegades
1.3 min
A la Maria Josep sempre li va agradar fer crítica de teatre. I així ho va fer durant molt temps en diversos diaris. I així ho continua fent en l'actualitat.
visualitzacions 5017 vegades
5.7 min
La Maria Josep és una dona molt vinculada al món del teatre. Avui recorda com va començar tot.
visualitzacions 5856 vegades
4.5 min
La María Josep es va enamorar del delegat de curs i després d'acabar els estudis es van casar i van anar a la universitat de Berkeley, Califòrnia. Allí va tenir al seu fill. Avui recorda aquells temps.
visualitzacions 5450 vegades
3.6 min
En la seva estada a Califòrnia, la Maria Josep es va encarregar de realitzar entrevistes als grans personatges del moment i també va retratar el sorgiment del moviment hippie i del moviment feminista. Així v...
visualitzacions 6219 vegades
2.6 min
Nascuda a Barcelona, la Maria Josep recorda un fet important que, en certa manera, li va condicionar la seva vida: als 10 anys va tenir la poliomielitis. Malgrat això, la Maria Josep mai va deixar de lluitar p...
visualitzacions 5584 vegades