Salvador Oliva

 
Salvador  Oliva

Nascut en 1942
de Giorna

7 Records

5.0 min
En Salvador recorda les seves traduccions de Shakespeare i la producció de poesies.
visualitzacions 5228 vegades
3.4 min
En Salvador va haver de tornar a Girona on va obtenir una plaça com a docent a la Universitat. Avui recorda aquell retorn a Girona en temps de Franco.
visualitzacions 4947 vegades
3.0 min
En Salvador se’n va anar a Anglaterra com a lector d'espanyol. I va ser una gran experiència. Va aprofitar el temps per llegir, aprendre i viure intensament un país completament diferent que a ell li va sem...
visualitzacions 5003 vegades
5.4 min
Un dia en Salvador, gràcies al consell d'un professor, va realitzar un curs d'escriptura i va començar a escriure poemes. Avui recorda les seves primeres publicacions.
visualitzacions 5266 vegades
2.5 min
En Salvador tenia pensat seguir l'ofici del seu pare, però es va decidir per la Universitat i per fer lletres. I avui recorda aquell fascinant món de la cultura que va a trobar a la Universitat.
visualitzacions 5999 vegades
2.0 min
En Salvador, des de jove, s'aprenia els poemes de memòria de forma natural. I recorda amb entusiasme la seva etapa de joventut on passava molta part del temps entre la biblioteca i el cinema.
visualitzacions 5472 vegades
3.5 min
En Salvador recorda la seva etapa d'infància a Banyoles, el batxillerat i posteriorment l’estada a Barcelona i l'ingrés a l'escola dels Salesians de Sarrià.
visualitzacions 5419 vegades