Joaquim Mallafrè

 
Joaquim Mallafrè

Nascut en 1941
de Reus

8 Records

3.0 min
En Joaquim parla sobre el Centre de Lectura de Reus. Una institució molt important en el desenvolupament cultural de la ciutat. Fundat en 1859, el Centre sempre s'ha caracteritzat pel seu tarannà progressista...
visualitzacions 5517 vegades
1.7 min
En Joaquim ressalta la importància que va tenir Reus en la seva formació cultural i en la seva afició per la cultura catalana.
visualitzacions 5050 vegades
4.4 min
En Joaquim reflexiona sobre el treball de traducció d'Ulisses i la importància que va tenir en la seva professió.
visualitzacions 5336 vegades
5.9 min
En Joaquim reflexiona sobre el perquè de la seva afició per les traduccions i parla de la feina feta amb la traducció d'Ulisses i el valor del català.
visualitzacions 5696 vegades
4.4 min
Va ser gràcies a una beca que en Joaquim va poder seguir estudiant en lloc de posar-se a treballar. Avui reflexiona i recorda aquells anys d'estudis que el van portar a la docència.
visualitzacions 5078 vegades
5.7 min
En Joaquim parla dels seus records com a home de l'ensenyament. I els seus records estan plens de passió i de gratitud per la seva professió.
visualitzacions 5081 vegades
4.8 min
En Joaquin va estar un any com a lector de castellà a Anglaterra. Va ser una experiència molt enriquidora i inoblidable.
visualitzacions 5139 vegades
3.1 min
En Joaquim va néixer a Reus el 1941. Avui recorda aquells anys de postguerra, els posteriors anys de literatura, l'estimació per la cultura i reflexiona sobre la diversitat lingüística que tenen els pobles ...
visualitzacions 5079 vegades