Jaume Armengol Coll

 
Jaume Armengol Coll

Nascut en 1938
de Inca

7 Records

3.8 min
Després de finalitzar la gestió com alcalde, en Jaume va tornar a treballar a la farmàcia i va reprendre el seu contacte amb l'escriptura, la gran il·lusió que tenia pendent.
visualitzacions 5088 vegades
6.1 min
Després del seu retorn a Inca, en Jaume sempre va estar molt vinculat a la cultura i la llengua catalanes. I aquest compromís amb la societat el va portar a ser candidat a l'alcaldia d'Inca en les primeres el...
visualitzacions 4794 vegades
1.6 min
En Jaume recorda que de petit era un lector aficionat però que va ser a Barcelona on va començar a aficionar-se per l'escriptura.
visualitzacions 5127 vegades
2.1 min
En Jaume reflexiona sobre com Barcelona, quan va ser-hi a estudiar, va produir un canvi en el seu interior i va despertar encara més el sentiment per la seva terra i la seva cultura.
visualitzacions 5310 vegades
1.1 min
En Jaume, gairebé per inèrcia, va seguir la tradició familiar. Per això va estudiar farmàcia a Barcelona i es va dedicar a seguir al capdavant de la farmàcia del seu pare.
visualitzacions 5223 vegades
1.8 min
En Jaume recorda l'etapa de la postguerra com una època molt fosca i repressora.
visualitzacions 5217 vegades
3.9 min
En Jaume recorda els dies d'infància a Inca quan es podia jugar al mig del carrer sense problemes. També recorda l'etapa d'escola i les seves arrels familiars.
visualitzacions 5552 vegades