Joan Pla

 
Joan  Pla

Nascut en 1934
de Mallorca

9 Records

2.5 min
En Joan va néixer Artana, un poble agrícola als peus de la serra d’Espadà, i recorda una infància plena de jocs al carrer, a la muntanya o a la riera.
visualitzacions 5301 vegades
3.8 min
En Joan reflexiona sobre les dues passions de la seva vida: la pintura i l'escriptura.
visualitzacions 5938 vegades
2.8 min
Per a en Joan, el seu ideal seria ser sempre un home del Renaixement. I s'esforça per ser-ho
visualitzacions 5711 vegades
5.8 min
Després de l’etapa com a publicista, en Joan comença a escriure, es presenta a concursos, guanya premis i es vincula al món de la premsa i les entrevistes.
visualitzacions 5769 vegades
5.6 min
En Joan recorda els seus primers Angelots, “aquestes criatures etèries que dansen el ball de la crítica” com ell mateix els defineix, que durant més de 30 anys surten a la premsa balear.
visualitzacions 6417 vegades
2.9 min
En Joan recorda els anys inoblidables al diari Pueblo de Madrid i el posterior treball de corresponsal.
visualitzacions 6257 vegades
3.8 min
En Joan es va llicenciar en Filosofia i Lletres i va treballar com a docent. Però un dia va veure un anunci en un diari on buscaven "persones amb talent expressiu", amb un bon sou. S’hi va presentar i va obt...
visualitzacions 6455 vegades
4.2 min
Després d'emigrar a Xile i després de la mort del pare, en Joan decideix quedar-se a viure uns anys al país andí. Avui recorda aquell temps.
visualitzacions 6207 vegades
2.6 min
En Joan va néixer a Felanitx el 1934, el dia de la rifa de Nadal. Fill d'una mestra d'escola i d'un professor d'institut, en Joan recorda una infància feliç però dins d'un ambient de summa precarietat.
visualitzacions 6528 vegades