Albert Hernàndez i Xulvi

 
Albert Hernàndez i Xulvi

Nascut en 1942
de València

9 Records

2.0 min
L'Albert ressalta la importància d'escriure en la seva pròpia llengua i recorda una de les seves obres més importants: Temps de fang.
visualitzacions 5177 vegades
3.2 min
L'Albert considera que per a ell l'escriptura és com una droga i que, amb 43 novel·les publicades, sempre té idees i ganes de continuar escrivint novel·les.
visualitzacions 5419 vegades
2.9 min
L'Albert fa una reflexió sobre els relats basats en la cultura popular, la importància de la diversitat de la llengua i la motivació que sempre té per posar-se a escriure.
visualitzacions 5113 vegades
4.1 min
Guanyador de múltiples premis, l'Albert se sent feliç perquè les seves novel·les sorgeixen des de la seva Catarroja natal i arriben a diverses parts del món.
visualitzacions 5102 vegades
2.9 min
L'Albert estava entre el cinema i l'escriptura. Però es va fer novel·lista. I explica el perquè d'aquesta decisió.
visualitzacions 4926 vegades
3.2 min
L'Albert era un gran aficionat al cinema i passava hores i dies als cinemes de Catarroja. Aquest amor pel cinema el va impulsar a anar un dia a Madrid, conèixer Berlanga i presentar-li un guió al cap de produ...
visualitzacions 5462 vegades
2.0 min
L'Abert no podia jugar a futbol ja que el seu avi li havia demanat que no jugués en el Centre de Joventuts. L'Albert li va fer cas i llavors es va refugiar a la biblioteca pública on es va convertir en una ap...
visualitzacions 5469 vegades
1.0 min
L'Albert recorda com en la seva etapa d'infància tenien l'obligació de parlar el castellà a l'escola encara que ells parlessin el valencià al carrer.
visualitzacions 5560 vegades
1.4 min
L'Albert es defineix com un nen del barri de les Barraques i recorda els seus dies d'infància a l'escola pública i al port de Catarroja, que defineix com la llibertat absoluta.
visualitzacions 5707 vegades