Anton Carrera

 
Anton Carrera

Nascut en 1943
de Barcelona

15 Records

4.7 min
L'Anton recorda l'època en què recitava la seva poesia combativa en la llegendària Cova del Drac, on va viure jornades molt intenses. Amb l'ingrés a la universitat la seva poesia va evolucionar.
visualitzacions 5105 vegades
0.7 min
L'Anton es defineix com un home nascut al camp, a la natura, però que s'ha sentit amb una vida plena a través d'un mitjà urbà i cultural.
visualitzacions 4561 vegades
1.8 min
L'Anton parla de la seva família, de la seva filla i de la seva néta. S'emociona. I els desitja felicitat sempre amb la generositat com a bandera.
visualitzacions 4710 vegades
2.2 min
L'Anton parla del llibre Enlloc en el qual intenta relacionar pintura i poesia a través del pensament del mateix autor.
visualitzacions 5404 vegades
6.3 min
L'Anton reflexiona sobre la pintura, els orígens, les emocions i el que intenta transmetre amb el seu art abstracte.
visualitzacions 5269 vegades
2.1 min
L'Anton recorda la seva etapa (31 anys) en l'ensenyament de la llengua i la literatura catalanes. I la recorda com un dels períodes més gratificants de la seva vida.
visualitzacions 5447 vegades
6.2 min
L'Anton analitza i recita les diferents etapes per les quals va travessar la seva poesia.
visualitzacions 5180 vegades
4.3 min
Després del seu èxit a la Cova del Drac, a l'Anton li van suggerir que publiqués les seves poesies recitades. I així ho va fer. Avui recorda aquella etapa i els problemes que va haver de passar per la censu...
visualitzacions 4771 vegades
3.4 min
L'Anton recorda l'etapa de la mili i els moments no tan bons que allà li va tocar viure, el posterior ingrés a la universitat i l’encontre amb la poesia i la cançó catalana.
visualitzacions 5025 vegades
2.1 min
La pintura, l'escriptura i la necessitat de treballar Quan va acabar el batxillerat, el pare de l'Anton li va preguntar sobre el seu futur i l'Anton li va dir que volia dedicar-se a la pintura i l'escriptura. ...
visualitzacions 5054 vegades
12