Rosa Delor i Muns

 
Rosa  Delor i Muns

Nascut en 1943
de

15 Records

4.7 min
Després d'aprovar el COU, la Rosa va ingressar a la Universitat de Barcelona per fer Filologia. Però el seu entusiasme ràpidament es va veure decebut per una universitat que encara arrossegava les seqüeles ...
visualitzacions 5463 vegades
2.5 min
Els seus néts diuen de la Rosa que és l'àvia dels contes. I l'objectiu que ella tenia en aquests contes que explicava als seus néts era el de fer-los veure el món d’avui. I reflexiona sobre el valor de l...
visualitzacions 4673 vegades
1.9 min
Des de fa anys, i gràcies a un viatge als Estats Units, la Rosa va començar a vincular-se al món digital. Va descobrir un món apassionant i molt útil que manté viu des del seu blog "Quaderns de Lavínia" ...
visualitzacions 5091 vegades
11.2 min
La Rosa reflexiona sobre els treballs realitzats sobre la poesia de Salvador Espriu i, amb passió i anàlisi, s'introdueix en el món del poeta. Un món que ella coneix molt bé.
visualitzacions 8185 vegades
2.3 min
La Rosa reflexiona sobre la gran admiració que té l'obra de Salvador Espriu a tot el món i agraeix haver-lo conegut ja que el considera el seu mestre.
visualitzacions 4971 vegades
2.0 min
La Rosa recorda els inicis en el Centre de Documentació Salvador Espriu, el treball que calia fer i la seva proposta de fer una edició crítica de tota l'obra del poeta català.
visualitzacions 4765 vegades
2.8 min
La Rosa recorda la tesi sobre Salvador Espriu, les publicacions que ha realitzat i la nova forma de veure l'obra del poeta i novel·lista català.
visualitzacions 5619 vegades
2.9 min
La Rosa parla d'Espriu i els records afloren. Poesia, amistat, empatia, divinitat. Paraules que tenen sentit al món viscut per l'escriptora i el poeta.
visualitzacions 5658 vegades
2.8 min
Un article. Una anàlisi. Un poeta. Una trucada. Una trobada. I l'inici d'una relació d'amistat, de literatura, de poesia. La Rosa recorda com va conèixer Salvador Espriu, l'home que li va canviar la vida.
visualitzacions 6275 vegades
3.4 min
Després d'anys al món de l'ensenyament, la Rosa reflexiona sobre les diferents etapes de l'alumnat i de com es va passar de l'entusiasme per aprendre a la desgana i l'absentisme.
visualitzacions 4899 vegades
12