Marila Pons

 
Marila Pons

Nascut en 1943
de

12 Records

2.2 min
La Marila mira el futur. Mira els seus néts. Reflexiona. I els demana que sàpiguen posar el veritable valor a les coses i no deixar-se portar per qüestions supèrflues.
visualitzacions 5123 vegades
3.8 min
La Marila mira cap enrere. I se sent feliç. Diu que al llarg de la seva vida no ha perdut el temps, i es defineix com una mare de família amb capacitats literàries.
visualitzacions 5303 vegades
3.9 min
La Marila parla de la seva forma d'escriure. De la seva forma de pensar. I repassa les seves obres. És feliç. Parla de literatura.
visualitzacions 4836 vegades
5.3 min
Un dia la Marila va decidir matricular-se a un curs de narrativa per fer el pas que li faltava. I li va anar bé. Tan bé que després del curs van començar les publicacions.
visualitzacions 4723 vegades
2.6 min
La Marila recorda que sempre escrivia en castellà. Però un dia, influenciada per un professor de la universitat, va començar a fer-ho en català. I ella va notar el canvi: escriure es va fer molt més còmod...
visualitzacions 4925 vegades
1.5 min
Escriure. I no parar de fer-ho. La Marila als cinc anys tenia clar que volia ser escriptora. I per això mai no va deixar d'escriure. Recorda aquells anys on escriure era el més important per a ella.
visualitzacions 4883 vegades
5.7 min
Una mirada cap a enrere. Un home. Un amor. Una trobada. Una data de noces. La família. I la felicitat. La Marila recorda com va conèixer l'home de la seva vida amb qui va formar una família feliç.
visualitzacions 4603 vegades
2.3 min
La Marila és una gran aficionada a la música. Especialment el piano. Recorda el plaer que li genera tocar-lo, les hores d'estudi quan va fer la carrera i com va arribar a graduar-se estant embarassada d'un de...
visualitzacions 4774 vegades
4.0 min
Amb 25 anys, casada i amb fills, la Marila va fer un pas important en la seva vida: estudiar Teologia. Una experiència enriquidora que recorda amb satisfacció i orgull.
visualitzacions 5122 vegades
2.0 min
La Marila recorda els dies d'estudi. Recorda les hores a l'escola de comerç, l'afició per la música i les ganes d'estudiar Filosofia i Lletres.
visualitzacions 5336 vegades
12