Aurora Tricuera Oller

 
Aurora Tricuera Oller

Nascut en 1942
de Barcelona

12 Records

1.0 min
L'Aurora mira el passat, viu el present i reflexiona sobre el futur, especialment pensant en els joves i per això els deixa un missatge contundent: ser valents i rebel·lar-se sempre a la recerca del bé comú...
visualitzacions 3633 vegades
1.0 min
Embarcada en un nou projecte, l'Aurora explica la seva incursió en els contes breus i el seu sentit de la ironia al moment d'escriure.
visualitzacions 3519 vegades
9.0 min
Pensa en la seva mare. Pensa en el valor de les dones. I parla del seu llibre Converses amb dones, on l'Aurora entrevista dones de perfils diferents.
visualitzacions 3728 vegades
5.1 min
L'Aurora recorda i explica els motius pels quals va decidir abordar el tema dels fills adoptius. I ho va fer de la manera que més li agrada, entrevistant.
visualitzacions 4102 vegades
6.4 min
L'Aurora explica els motius que la van portar a la publicació del seu primer llibre Lo tienen claro, la vida continúa, un recull d'entrevistes a gent cega.
visualitzacions 3506 vegades
3.3 min
Es un dels treballs dels quals més s'enorgulleix. I que recorda amb molta felicitat. L'Aurora fa una revisió del seu treball a la biblioteca sonora de l'ONCE i reflexiona sobre la important funció d'aquesta ...
visualitzacions 3597 vegades
2.4 min
Un temps d'efervescència. D'ebullició. De participació popular. De ganes de començar a viure. L'Aurora recorda els anys de la transició situada des de l'interior de la ràdio i valora la participació i l'...
visualitzacions 3288 vegades
4.0 min
L'Aurora mira cap a enrere. I recorda els seus dies de ràdio en època franquista. Les anècdotes surten una rere l’altra. Records d'un passat que és necessari aprendre.
visualitzacions 4173 vegades
4.6 min
L'Aurora recorda amb alegria els temps en què feia radioteatre. Un temps del que se sent orgullosa i en el qual va ser feliç.
visualitzacions 3877 vegades
1.5 min
Una paraula. Un silenci. Un so. La veu. La màgia. La ràdio. L'Aurora parla de la ràdio i s'emociona. Perquè parla de la seva màgia, del seu encant. Parla amb passió.
visualitzacions 4371 vegades
12