Lluís Calderer

 
Lluís Calderer

Nascut en 1944
de Manresa

12 Records

2.5 min
En Lluís recorda els anys d'activitat cultural en el grup de teatre Art Viu de Manresa, així com les seves col·laboracions a la revista Faig.
visualitzacions 2179 vegades
1.2 min
Arriba el moment de mirar cap al futur tenint en compte el passat. I en Lluís deixa un missatge als joves, i és el de no renunciar mai a allò en què es creu intensament.
visualitzacions 1469 vegades
1.5 min
Temps de poesia. Temps de lectura. En Lluís recita uns dels seus poemes. I destaca una poesia en clau d'alegria.
visualitzacions 1693 vegades
6.3 min
En Lluís parla d'escriptura. De la seva escriptura. I explica el que sent quan escriu i com construeix les seves històries. I es defineix com un escriptor de mentalitat artesana.
visualitzacions 1503 vegades
3.7 min
En Lluís parla de la seva cultura. De la cultura catalana. De com el local es fa universal. I de com és d’important lluitar per la identitat.
visualitzacions 1334 vegades
3.8 min
En Lluís recorda la seva etapa com a mestre. Una etapa que va marcar la seva vida i de la qual se sent orgullós.
visualitzacions 1603 vegades
3.2 min
En Lluís era un apassionat de la lectura. I de jove freqüentava sovint les dues biblioteques que hi havia a Manresa. Però com que per edat no li era permès de llegir algunes lectures, se les enginyava perqu...
visualitzacions 1606 vegades
3.0 min
Orgullós de tot el que ha fet al llarg dels anys, en Lluís explica com la vida el va portar a ser des d'electricista a filòleg i mestre.
visualitzacions 1667 vegades
2.5 min
De molt petit, en Lluís es va apassionar pels còmics i després va traslladar aquesta passió a la literatura. Avui recorda aquells anys feliços d'aventures, lectures i imaginació.
visualitzacions 1867 vegades
1.3 min
En Lluís mira el passat. Mira cap a Manresa. I veu una ciutat diferent. Un ciutat que buscava créixer, que era plena de vida. Una Manresa vital.
visualitzacions 1810 vegades
12