Jaume Juez i Condina

 
Jaume Juez i Condina

Nascut en 1944
de Premià de Mar

14 Records

3.8 min
En Jaume s'emociona. Parla de les seves passions. De la poesia. De la pintura. I d'aquest moment màgic i summament interior que es manifesta en el moment de la creació artística.
visualitzacions 2738 vegades
3.2 min
Arriba el moment de parlar de poesia. De la pròpia. I en Jaume explica la seva obra A estones i de mica en mica (2014) i en recita alguns poemes.
visualitzacions 2943 vegades
3.9 min
Pintor reconegut i amant de la poesia, un dia en Jaume va fer el pas. I va començar a crear poesia. I avui recorda els primers poemes i explica els motius que el van portar a començar a escriure poesia.
visualitzacions 3133 vegades
4.0 min
I un dia, les pintures d'en Jaume van traspassar les fronteres. I van arribar a les galeries de Nova York. Avui recorda aquells anys de fama internacional.
visualitzacions 3044 vegades
2.1 min
En Jaume parla de pintura. Parla de la seva passió. I reflexiona sobre les diferents evolucions que ha tingut el seu treball.
visualitzacions 3218 vegades
3.0 min
El 1971, en Jaume, realitza la seva primera exposició itinerant per diverses poblacions de Catalunya, sota el títol d’Escampant la boira, presentada pel poeta Joan Brossa, iniciant-se una amistat que...
visualitzacions 2991 vegades
3.8 min
Després d'acabar la carrera, en Jaume va decidir seguir la seva formació a la universitat Saint Martins de Londres. Avui recorda aquella inoblidable i valuosa experiència en terres angleses.
visualitzacions 2731 vegades
4.5 min
En Jaume havia començat arquitectura però un dia va començar a cursar un assignatura de Belles Arts a la universitat Sant Jordi de Barcelona, i aquest dia es va enamorar de la carrera. Avui recorda aquells t...
visualitzacions 2802 vegades
4.1 min
En Jaume parla. Recorda. I al llarg de la xerrada sempre apareixen els amics de la seva vida. Els amics que va fer a la universitat. I els amics que li ha donat la vida. I per això se sent orgullós dels seus ...
visualitzacions 2907 vegades
6.6 min
Un dia va agafar el telèfon i li va trucar. Li va proposar un projecte: posar imatge als seus poemes. I allí va començar una amistat que durà anys. En Jaume recorda com va conèixer el gran poeta català Mi...
visualitzacions 3359 vegades
12