Núria Valls

 
Núria Valls

Nascut en 1945
de Santa Coloma de Gramanet

13 Records

3.0 min
La Núria reflexiona sobre la situació de la societat actual. I deixa clar el seu punt de vista per poder tirar endavant: el diàleg és imprescindible per al canvi de vida personal i social.
visualitzacions 4381 vegades
1.0 min
La Núria reflexiona sobre la seva posició d'escriptora. Professió que qualifica entre la passió i la responsabilitat amb els lectors.
visualitzacions 4426 vegades
2.3 min
La Núria parla i la seva cara s'omple de felicitat. Perquè parla amb els sentiments. Els sentiments que afloren quan parla de la llengua catalana i de la satisfacció que li genera ensenyar-la.
visualitzacions 4440 vegades
5.3 min
La Núria parla dels orígens de la seva novel·la Mons i somnis, una novel·la que s’endinsa en el món dels ibers i que és fruit de les nombroses visites realitzades al Puig Castellar, un poblat ib...
visualitzacions 4496 vegades
1.9 min
A través de les seves publicacions, la Núria ha ressaltat els valors arquitectònics i humans de la seva Santa Coloma. I això és el que explica en els seus llibres.
visualitzacions 4515 vegades
2.4 min
La Núria parla del seu primer llibre Santa Coloma autoretrat. Una prosa poètica que reflexiona sobre els diferents espais de Santa Coloma. Una ciutat que té una gran importància en la seva vida.
visualitzacions 4329 vegades
4.3 min
Periodista i escriptora, la Núria recorda els treballs realitzats en els diferents mitjans de Santa Coloma i com, des dels mitjans de comunicació locals, es pot ajudar a canviar les coses.
visualitzacions 4577 vegades
1.5 min
En moments on la paraula perd pes, la Núria, basada en l'experiència professional realitzada en els tallers literaris, reflexiona sobre la importància que ha de tenir el diàleg i la tolerància en la societ...
visualitzacions 4526 vegades
2.1 min
La Núria reflexiona sobre l'educació.
visualitzacions 5060 vegades
0.0 min
Un mirada al passat. Una mirada a la infància. Una mirada a la masia familiar de Sant Adrià de Besòs. Aquella masia on abundava la felicitat.
visualitzacions 4409 vegades
12