Maria Roser Algué Vendrells

 
Maria Roser  Algué Vendrells

Nascut en 1945
de Esplugues de Llobregat

12 Records

2.0 min
En el moment de deixar un missatge, i sempre pensant en els joves, la Roser no dubta que el millor és predicar amb l'exemple. Que res no val si les paraules no tenen una actuació personal que corrobori el que...
visualitzacions 4734 vegades
1.0 min
La Roser es considera optimista per naturalesa. I aquest optimisme l’ha transmès als seus alumnes. Per això es defineix com una mestra optimista que, a més, gaudeix escrivint.
visualitzacions 4601 vegades
1.5 min
La Roser defineix què significa l'escriptura per a ella. I la definició, més enllà de les paraules, es veu reflectida en la brillantor dels seus ulls.
visualitzacions 4957 vegades
2.2 min
En l'autoria de la Roser també figuren llibres per a nens. I per això mostra orgullosa el conte La Kika no s'agrada, una història per a nens.
visualitzacions 5057 vegades
3.0 min
La Roser explica els canvis en la seva escriptura i com va passar de la prosa poètica a la poesia per després llegir alguns dels seus poemes.
visualitzacions 5240 vegades
2.2 min
Un dia va arribar la primera publicació. I aquest dia va ser inoblidable. La Roser recorda la presentació del seu primer llibre.
visualitzacions 4785 vegades
3.0 min
La Roser parla de les seves altres passions: l'escriptura, la poesia i la ràdio.
visualitzacions 4877 vegades
1.7 min
Després de tota una vida en el món de l'ensenyament, la Roser reflexiona sobre el passat i el present de l'escola.
visualitzacions 4259 vegades
4.0 min
La Roser sempre tenia clar que seria mestra. Des de molt jove sabia com era la seva vocació. Però malgrat això i per les circumstàncies de la vida no li va ser fàcil acabar la carrera.
visualitzacions 4797 vegades
3.1 min
La Roser recorda quan es van traslladar del poble a la ciutat. Allà va començar una vida nova. Es va passar de la vida de poble a la vida de ciutat.
visualitzacions 4987 vegades
12