Catalina Ferrer Tur

 
Catalina  Ferrer Tur

Nascut en 1936
de Palma de Mallorca

8 Records

1.4 min
La Catalina té dues passions: escriure poesia (per això sempre porta amb ella una llibreta i un bolígraf) i llegir. Sempre ha estat una dona apassionada per la lectura. I explica el perquè d'aquestes passio...
visualitzacions 4315 vegades
2.4 min
La Catalina recorda la pinacoteca que tenien en el restaurant formada per quadres que moltes vegades els eren regalats per artistes de primer nivell. I també rememora la seva extensa biblioteca.
visualitzacions 4179 vegades
5.6 min
La Catalina recorda com va passar d'escriure en castellà a català. I parla sobre les seves poesies: romàntiques, intimistes i apassionades.
visualitzacions 4371 vegades
1.5 min
La Catalina parla del seu marit i s'emociona. EL recorda amb afecte. Amb ell, va ser feliç, i per això li ha dedicat molta de la seva poesia.
visualitzacions 4180 vegades
2.7 min
La Fonda de Formentera va ser un dels restaurants més coneguts en l'Eivissa dels anys 60, 70 i 80 del segle XX. Herència dels seus sogres i situada al port de la ciutat, Catalina i el seu espòs van continuar...
visualitzacions 4522 vegades
1.3 min
La Catalina recorda els seus anys d'estudi de magisteri. Una carrera que va estudiar amb alegria, però que no va arribar a exercir perquè, quan es va graduar, va conèixer el seu espòs, se’n va enamorar, s...
visualitzacions 4335 vegades
1.0 min
La Catalina recorda els anys d’escola. Li agradaven totes les assignatures. I recorda que, quan va començar el batxillerat, havia de viatjar des d'Eivissa a Palma per examinar-se.
visualitzacions 4731 vegades
2.2 min
La Catalina mira el passat. I recorda els seus anys d'infància a Eivissa. Una Eivissa diferent. Una Eivissa marcada per l'escassetat de la postguerra.
visualitzacions 4497 vegades