Gabriel Florit Ferrer

 
Gabriel Florit Ferrer

Nascut en 1944
de Sineu

11 Records

3.8 min
En Gabriel recorda l'anècdota que a la “mili” el va portar a començar a escriure en català i la necessitat que té de fer-ho.
visualitzacions 4370 vegades
1.4 min
Al moment de definir-se, en Gabriel no ho dubta, es defineix com un poeta i explica el perquè.
visualitzacions 4441 vegades
3.0 min
En Gabriel parla del seu últim llibre Fills il·lustres alternatius, on rendeix homenatge a gent anònima de l’illa i que són exemples de lluita, coratge i amor propi.
visualitzacions 4379 vegades
3.3 min
Moltes de les obres d'en Gabriel se centren en Sineu, en Mallorca i en la cultura popular. I ell se sent molt bé parlant i escrivint sobre aquests temes.
visualitzacions 4539 vegades
2.6 min
En Gabriel fa un repàs de les seves obres i dels diferents gèneres que ha treballat.
visualitzacions 4830 vegades
1.5 min
No dubta quan fa memòria sobre els seus primers escrits. “Com molts joves, jo vaig començar a escriure poesies d'amor”, afirma en Gabriel. I així, sense adonar-se’n va començar la seva etapa d'escript...
visualitzacions 4355 vegades
7.3 min
En Gabriel recorda els seus anys com a agent comercial. Una professió que el va portar a traslladar-se durant molts anys de Palma a Eivissa. Avui recorda aquelles etapes de treball, turisme i transformacions s...
visualitzacions 4221 vegades
2.7 min
Fill de la postguera, en Gabriel reflexiona sobre aquesta etapa de la postguerra, sobre l'escola i la religió.
visualitzacions 4582 vegades
1.3 min
Hi ha una anècdota que en Gabriel no oblidarà mai. En aquests temps d'Internet i xarxes socials, en Gabriel recorda quan la ràdio va arribar a casa seva i com va canviar les tradicions familiars.
visualitzacions 4624 vegades
1.5 min
Parla de lectura i en parla amb passió. En Gabriel recorda les seves primeres lectures i com aquesta afició es va convertir en passió.
visualitzacions 4692 vegades
12