Catalina Rigo Esterlich

 
Catalina Rigo Esterlich

Nascut en 1946
de S'Alqueria Blanca

9 Records

0.0 min
A l'escola, hi havia un moment especial per a la Catalina. I era el moment en què hi havia una obra de teatre. Era el seu moment més feliç. Allà va començar la seva passió pel teatre.
visualitzacions 4470 vegades
3.5 min
La Catalina se sent una dona feliç i agraïda amb la vida. Una dona que va tenir els seus moments difícils però que va saber i va poder aixecar-se. I mai no va deixar de lluitar.
visualitzacions 4429 vegades
2.0 min
Per a la Catalina, l'escriptura és una cosa que no té explicació racional. Per a ella és un moment de plaer únic. Una escapada a la felicitat.
visualitzacions 4403 vegades
5.3 min
La Catalina recorda les seves primeres obres de teatre. Recorda les primeres representacions i se sent orgullosa i satisfeta del treball realitzat.
visualitzacions 4539 vegades
3.6 min
S’Alqueria Blanca torna a la memòria. El passat torna a dibuixar un somriure etern en la cara de la Catalina. Els records van i vénen. I ella se sent feliç recordant.
visualitzacions 4760 vegades
3.4 min
La Catalina parla dels llegats familiars que els pares deixen als fills. Parla de l'empresa familiar que ella es va encarregar de seguir gestionant i de la formació i el llegat educacional que ha donat als seu...
visualitzacions 4313 vegades
0.9 min
La Catalina recorda com, de molt petita, ja llegia. I com, així, es va fer una apassionada de la lectura.
visualitzacions 4702 vegades
2.5 min
De jove la Catalina va anar a estudiar a Palma. En aquell temps era tot un desafiament deixar el poble per anar a la ciutat. I la Catalina no va patir el canvi. Tot el contrari, va gaudir de la seva estada a la...
visualitzacions 4527 vegades
3.0 min
La Catalina parla de la infància. Parla del seu poble s’Alqueria Blanca i somriu. El seu somriure denota alegria. Denota una infància feliç.
visualitzacions 4612 vegades