Ramon Gomis i de Barbarà

 
Ramon  Gomis i de Barbarà

Nascut en 1946
de Barcelona

11 Records

4.5 min
Després de molts anys abocat intensament a la medicina i la recerca, en Ramon va sentir que havia de tornar a fer allò que també tant li apassionava. I així un dia va tornar a escriure.
visualitzacions 4195 vegades
2.7 min
En Ramon recorda i explica com, al tercer any d'universitat, va haver-hi un canvi i va recuperar la passió per la medicina i va passar de ser un alumne regular a un alumne amb notables.
visualitzacions 4807 vegades
4.3 min
En Ramon parla de les seves passions, del teatre, de la política, de la recerca i de la medicina i de com en un moment de la seva vida, va haver de triar i ho va fer per la medicina.
visualitzacions 4943 vegades
3.5 min
Tres punts crucials en la vida d’en Ramon: Reus, Barcelona i la naturalesa. I explica el perquè de cadascun
visualitzacions 4117 vegades
4.7 min
Reus i el temps de la narrativa Per a en Ramon hi ha un temps i un lloc per a cada moment de la seva vida. I quant a l'escriptura, el temps de la narrativa va arribar des d'un lloc especial per a ell: Reus.
visualitzacions 4362 vegades
1.7 min
En Ramon es defineix com un home feliç. Un home que va poder dedicar-se a les seves dues passions: la recerca i l'escriptura.
visualitzacions 4260 vegades
2.6 min
En Ramon recorda els primers anys a la universitat. Anys en què estava més motivat per les revoltes estudiantils i pel teatre que per la medicina.
visualitzacions 5171 vegades
5.0 min
En Ramon recorda la seva gran afició per la biologia i perquè va triar, posteriorment, estudiar medicina a pesar que la seva altra passió era la literatura. Amb tot, els primers anys de medicina no van ser e...
visualitzacions 4586 vegades
2.8 min
En Ramon parla de la seva mare i de la influència que va tenir en la seva afició per la literatura.
visualitzacions 4387 vegades
2.6 min
En Ramon recorda els seus anys a l'escola. I recorda que, malgrat la postguerra, era una escola amb aroma de llibertat.
visualitzacions 4533 vegades
12