Josep Millo

 
Josep  Millo

Nascut en 1946
de L'Aculdia

9 Records

0.0 min
En Josep es defineix com un home satisfet. Un home que habita entre l'ensenyament i l'escriptura. Un home que és tan feliç quan feia classes com quan escriu o llegeix.
visualitzacions 4310 vegades
0.0 min
En Josep reflexiona sobre el valor que l'escriptura té per als lectors, però també per qui escriu, tal com explica des de la seva experiència personal.
visualitzacions 4229 vegades
0.0 min
En Josep parla de la narrativa juvenil, un dels punts més destacats en la seva creació literària.
visualitzacions 4328 vegades
0.0 min
Temps de literatura. En Josep parla amb passió. I parla de les seves passions. De la lectura, de la poesia i de l'escriptura.
visualitzacions 4102 vegades
0.0 min
En Josep reflexiona sobre l'evolució que ha tingut l'ensenyament i de tot el que van haver de lluitar per aconseguir aquests canvis.
visualitzacions 4432 vegades
0.0 min
En Josep parla de la seva vocació per l'ensenyament. Una vocació que un dia va descobrir i que mai no va poder deixar.
visualitzacions 4447 vegades
0.0 min
En Josep parla dels seus anys escolars, del batxillerat, i de la influència d'un professor diferent de la resta. Un professor que trenca els esquemes i ensenya química en valencià. I és aquest professor el ...
visualitzacions 4321 vegades
0.0 min
En Josep parla de la postguerra. I fa referència a una paraula que marcarà el seu entorn familiar: silenci. Silenci per un passat recent. Silenci que comença a trencar-se a mesura que va creixent i comença ...
visualitzacions 4450 vegades
0.0 min
En Josep mira el passat. Mira cap als anys de la infància. I recorda l’Alcudia dels anys 50, els dies de fred i jugar al carrer i al camp.
visualitzacions 5046 vegades