Josep San Martín Boncompte

 
Josep  San Martín Boncompte

Nascut en 1947
de Fraga

10 Records

0.0 min
En Josep parla de la seva obra més important: Memòries d'exilis i retorns, on s'endinsa en el terreny de la recuperació de la memòria històrica, un tema que, com com a membre de l’Amical Mathause...
visualitzacions 572 vegades
0.0 min
En el moment de definir-se, en Josep té clara una cosa: a la seva vida, sempre ha actuat amb coherència i amb respecte per les persones i per la llibertat.
visualitzacions 846 vegades
0.0 min
En Josep parla sobre la importància de la memòria. Sobre la importància de recordar la història per no tornar a repetir els errors del passat.
visualitzacions 702 vegades
0.0 min
Un dia va arribar el moment de la primera publicació. Després en van venir unes altres. Avui en Josep detalla aquells moments inoblidables de la seva vida.
visualitzacions 634 vegades
0.0 min
Després de diversos anys d'ensenyament a la Franja de Ponent, en Josep va decidir continuar el seu projecte educacional a Andorra. Avui recorda aquells anys fructífers i feliços en el món de l'ensenyament. ...
visualitzacions 677 vegades
0.0 min
En Josep recorda els anys d'ensenyament a la Franja.
visualitzacions 612 vegades
0.0 min
En Josep recorda els anys de la seva joventut i de la seva maduresa, anys viscuts entre les seves dues ciutats més importants: Lleida i Fraga.
visualitzacions 777 vegades
0.0 min
En Josep recorda els seus inicis com a mestre i com va haver d'aprendre a escriure la seva pròpia llengua.
visualitzacions 823 vegades
0.0 min
En Josep recorda els anys d'infància a Lleida. Una infància on no es podia preguntar pel passat. Un infància silenciosa.
visualitzacions 810 vegades
0.0 min
En Josep fa un repàs sobre la seva vida i relata les seves principals activitats, entre les quals destaca la seva participació activa i contínua com a membre de l’Amical Mathausen i familiar dels deportats...
visualitzacions 981 vegades