Rosa Nebot

 
Rosa Nebot

Nascut en 1934
de Barcelona

7 Records

4.9 min
La Rosa, comparteix una gran afició amb el seu nét de 10 anys: Egipte. I somia en anar-hi de visita amb ell.
visualitzacions 5756 vegades
4.8 min
A la Rosa sempre li va agradar escriure, però és quan es va jubilar quan va plantejar-se escriure una novel·la. Així va començar la seva etapa com escriptora.
visualitzacions 6182 vegades
4.8 min
La Rosa recorda els anys de festeig en una època marcada per la repressió. Després van arribar el casament, els fills i uns néts de qui gaudeix plenament.
visualitzacions 6141 vegades
4.3 min
La Rosa té una gran passió: el català. I el seu gran plaer és ensenyar-lo com a docent, professió que continua exercint de forma gratuïta amb l'objectiu de difondre la cultura catalana.
visualitzacions 6356 vegades
3.2 min
Als 12 anys, la Rosa es va haver de posar a treballar per ajudar la família. Eren temps difícils, temps de postguerra. Però malgrat les dificultats, la Rosa trobava temps per realitzar estudis i formar-se. ...
visualitzacions 6351 vegades
2.9 min
Va arribar un dia que la Rosa es va adonar que estava escrivint una llengua que no era la seva. Així és com va començar la seva passió per la llengua catalana. Una llengua que estima profundament.
visualitzacions 6130 vegades
4.9 min
Malgrat la guerra, les bombes i les nits en què, al costat de la seva família, dormia a la intempèrie per por dels bombardeigs, la Rosa recorda una infantesa feliç.
visualitzacions 6124 vegades