Rafel Bordoy Pomar

 
Rafel Bordoy Pomar

Nascut en 1936
de Santa Margalida

8 Records

4.3 min
En Rafael recorda quan es va trobar amb el repte de traduir els sonets de Quevedo. Avui, satisfet per la feina feta, en llegeix uns dels més difícils de traduir.
visualitzacions 6136 vegades
6.7 min
En Rafael fa un repàs dels seus inicis en la poesia, els seus relats i les seves publicacions en el camp de la investigació.
visualitzacions 5742 vegades
5.0 min
A tall de resum de les seves obres, en Rafael recita algunes poesies que van marcar la seva vida d’escriptor.
visualitzacions 5772 vegades
4.8 min
Orgullós de la seva professió d'escriptor, en Rafael desitja que el seu nét mantingui sempre la il·lusió per conèixer i aprendre coses, perquè així serà feliç.
visualitzacions 6425 vegades
6.8 min
En Rafael fa un repàs dels seus inicis en la poesia, els seus relats i les seves publicacions en el camp de la investigació.
visualitzacions 5600 vegades
4.8 min
En Rafael sempre va tenir il·lusió per l'escriptura. I així, un dia va decidir emprendre el camí dins món de les lletres. De manera autodidacta i ajudat per col·legues, va començar a transitar pel camí ...
visualitzacions 6172 vegades
4.7 min
Sense tenir vocació, però davant la possibilitat de tenir una sortida professional, en Rafael va decidir realitzar la carrera a l'escola militar. Avui recorda aquells anys d'estudi a Madrid.
visualitzacions 5937 vegades
2.5 min
Nascut a Alcúdia on va viure fins als 10 anys, fins que es va traslladar amb la seva família a Santa Margalida, en Rafael recorda una infantesa agradable malgrat que va haver de deixar els estudis per posar-s...
visualitzacions 6397 vegades