Josep Maria Conill

 
Josep Maria Conill

Nascut en 1943
de

11 Records

3.2 min
En Josep recorda com va conèixer la seva dona, el gran amor de la seva vida. Després de cinc anys de festeig es van casar. I van formar una gran família de la qual se sent orgullós.
visualitzacions 1486 vegades
2.4 min
En Josep parla del futur. Pensa en els seus néts. No li agrada donar consells. Però destaca dos punts importants que li agradaria per als seus néts: que siguin autèntics i sempre anant a la recerca de la b...
visualitzacions 1433 vegades
3.4 min
Mai no és tard per trobar la teva vocació. Aquesta frase es pot ajustar al Josep, que va descobrir i va trobar en l'escriptura la gran vocació de la seva vida. I agraeix d'haver-ho fet.
visualitzacions 1725 vegades
6.2 min
En Josep parla de la seva novel·la El ball de gala. Se’n sent orgullós i explica els processos pels quals va passar fins arribar a la llibreria.
visualitzacions 1899 vegades
3.3 min
Els cursos d'escriptura que va fer a l’Escola d’Escriptura de l'Ateneu de Barcelona van significar per al Josep el punt necessari de confiança per començar a escriure sense por. Avui hi reflexiona i tamb...
visualitzacions 1618 vegades
4.2 min
És a l'Ajuntament de Barcelona que en Josep comença els primers passos en l'escriptura. Assisteix a cursos de català i comença a escriure un llibre familiar, un llibre que el motiva a presentar-se a un conc...
visualitzacions 1516 vegades
6.3 min
En Josep fa un repàs dels diferents treballs que ha realitzat en el camp de l'enginyeria, i en destaca la feina al gabinet tècnic de programació de l'Ajuntament de Barcelona.
visualitzacions 1596 vegades
5.6 min
Un dels valors que en Josep sempre s'ha preocupat de conrear és el de l'amistat. I gràcies a aquesta manera de ser, avui conserva i gaudeix de les diverses amistats que li ha donat la vida.
visualitzacions 2042 vegades
5.8 min
En Josep recorda l'ingrés a la universitat, reflexiona sobre perquè va triar enginyeria i com van ser els anys de carrera.
visualitzacions 1714 vegades
5.8 min
En Josep recorda els anys a l'internat. També reflexiona sobre aquella decisió de triar el camí de les ciències i no el de les lletres, que era el que a ell més l’atreia. Eren altres temps, i no hi havia...
visualitzacions 1648 vegades
12