Isidre Grau

 
Isidre Grau

Nascut en 1945
de Cerdanyola del Vallès

15 Records

4.3 min
L'Isidre reflexiona sobre la seva etapa de professor de literatura. Una experiència enriquidora i gratificant.
visualitzacions 4773 vegades
5.0 min
L'Isidre reflexiona sobre l'escriptura, sobre el paper de l'escriptor i la seva necessitat d'expressar-se a través dels contes o les novel·les. En definitiva, l'Isidre reflexiona sobre la seva vida d'escripto...
visualitzacions 4754 vegades
5.8 min
L'escriptura no té edat per jubilar-se. I això l'Isidre ho té clar. Per això continua escrivint. I parla de les seves últimes publicacions.
visualitzacions 4476 vegades
3.0 min
L'Isidre parla dels contes. I reflexiona sobre com li van servir de laboratori d'aprenentatge per fer el pas a les novel·les.
visualitzacions 4986 vegades
3.4 min
L'Isidre recorda els seus anys d'activitats socials i culturals a Cerdanyola, la família, la criança dels fills i la recerca del temps per a l'escriptura.
visualitzacions 4366 vegades
4.1 min
L'Isidre es defineix principalment com un escriptor antinostàlgic. Però això no significa que en les seves novel·les no miri el passat. Tot el contrari. Però ho fa des d'una visió constructiva. Mira el pa...
visualitzacions 5406 vegades
4.1 min
Apassionat per la literatura i pragmàtic per a la vida, l'Isidre va decidir estudiar enginyeria. I explica els perquès.
visualitzacions 4703 vegades
4.2 min
Els contes també formen part de la vida literària de l'Isidre. I per això parla del seu llibre L'arquitectura del conte i de les publicacions posteriors que inclouen una antologia de contes.
visualitzacions 4496 vegades
1.2 min
L'Isidre parla de La vida escrita, finalista del premi Carlemany 1996, que parteix de la guerra civil fins a l'actualitat i que té en molta estima.
visualitzacions 4753 vegades
5.8 min
L'Isidre explica la seva obra Els colors de l'aigua. La seva novel·la més llarga i ambiciosa. I la que li ha donat més prestigi.
visualitzacions 4979 vegades
12