Gemma Sales Amill

 
Gemma Sales Amill

Nascut en 1945
de Barcelona

16 Records

2.8 min
La Gemma recorda com va ser a través dels artistes que freqüentaven el taller de marcs del seu pare que va començar a vincular-s'hi professionalment i a realitzar les seves primeres publicacions.
visualitzacions 4555 vegades
1.7 min
La Gemma es defineix com una dona valenta que sempre va lluitar pels seus drets i professionalment se sent una dibuixant satisfeta pel treball realitzat.
visualitzacions 4644 vegades
3.6 min
La Gemma reflexiona sobre la importància del dibuix i l'escriptura en la seva vida.
visualitzacions 4733 vegades
4.1 min
La Gemma recorda la seva experiència fent classes als nens a les diferents escoles de Catalunya. Una experiència enriquidora.
visualitzacions 4700 vegades
2.6 min
La Gemma recorda la seva experiència a la ràdio. Un treball del qual se sent orgullosa i en què va poder donar veu i entrevistar grans figures del còmic nacional i internacional.
visualitzacions 4543 vegades
2.9 min
Va haver-hi un temps que va ser bell. I per a la Gemma aquest temps té nom: els estius a la casa de Vacarisses. Records inoblidables i meravellosos.
visualitzacions 4927 vegades
4.4 min
La seva cara s'il·lumina. S'omple de felicitat. Recorda el seu pare amant del cinema i de les noves tecnologies, el seu avi inquiet que la portava al circ o al teatre, o la seva mar, apassionada pels tangos. R...
visualitzacions 4447 vegades
2.2 min
La Gemma reflexiona sobre les diferents etapes que ha tingut en la seva vida professional.
visualitzacions 4906 vegades
1.0 min
La Gemma parla del seu llibre M'agraden els monstres. Un llibre que recorda amb afecte.
visualitzacions 4543 vegades
2.1 min
Arriba el moment en què la Gemma fa el pas a l'escriptura. I així es converteix en la protagonista literària dels seus propis dibuixos. És el temps dels contes, de l'escriptura i del dibuix.
visualitzacions 4771 vegades
12