Pere Pons i Clar

 
Pere  Pons i Clar

Nascut en 1946
de Barcelona

9 Records

4.3 min
En Pere va sofrir un problema de vista que li va disminuir la capacitat visual. No obstant això, no va decaure i, amb esforç i ajuda professional, va continuar fent allò que més li agrada: escriure.
visualitzacions 3126 vegades
4.8 min
En Pere sempre va ser un jove molt actiu. Un jove que va desenvolupar amb intensitat moltes feines, fins que va acabar fent allò que més li agradava: la filosofia i les lletres.
visualitzacions 2839 vegades
3.1 min
Quan parla de literatura en Pere en parla amb passió. I en aquest món de l’escriptura i la creació, ell se sent còmode i entusiasta. Per a en Pere, l'escriptura és una aventura intel•lectual.
visualitzacions 2656 vegades
1.7 min
En Pere parla de literatura. Parla de sentiments. D'escriure. I recorda la seva novel·la. La novel·la de la qual se sent orgullós.
visualitzacions 2731 vegades
1.7 min
En Pere explica els seus inicis en la novel·la infantil i juvenil i recorda aquells èxits literaris.
visualitzacions 2543 vegades
4.4 min
En Pere revisa el passat i recorda els inicis en l'escriptura.
visualitzacions 2543 vegades
3.1 min
A en Pere sempre li va agradar la lectura. I, a més, l’acompanyava una gran veu. Per això sempre l’escollien entre els companys per llegir. Avui recorda alguns d'aquests moments.
visualitzacions 2651 vegades
4.2 min
Per a en Pere el primer canvi en la seva vida va ser quan va deixar la tranquil·la Menorca per traslladar-se, amb la seva família, a viure a Mallorca. Avui recorda aquells anys d'adolescència, aquella etapa ...
visualitzacions 3198 vegades
3.2 min
En Pere mira el passat. Mira cap a aquells anys d'innocència. Mira i recorda aquella llunyana infància en terres menorquines.
visualitzacions 2887 vegades