Salvador Balcells i Vilà

 
Salvador  Balcells i Vilà

Nascut en 1946
de Barcelona

11 Records

4.7 min
En Salvador recorda la mítica llibreria que va obrir al Prat i les innombrables activitats culturals i socials que s’hi van fer i que van servir per mobilitzar una part de la població.
visualitzacions 2666 vegades
1.3 min
En Salvador és un home que s'ha anat superant dia a dia. I en aquesta superació constant n’hi va haver una que de la qual se sent més orgullós: superar la seva timidesa.
visualitzacions 2467 vegades
2.5 min
En Salvador parla del festival internacional de novel·la criminal en català El Vi fa Sang, que també és el títol d'una de les seves novel·les més premiades. Un festival que, a més d'ajudar a estendre la...
visualitzacions 2666 vegades
5.1 min
Com a conseqüència de la seva activitat política i ecologista, en Salvador comença a escriure i a publicar llibres. Avui recorda aquells temps d'inicis en l'escriptura.
visualitzacions 2577 vegades
5.5 min
En Salvador recorda els seus anys com a activista polític i ecològic
visualitzacions 2546 vegades
3.2 min
En acabar el servei militar, va començar el moment més important en la vida d’en Salvador. En lloc d'incorporar-se a la feina de fotògraf a Reus, va traslladar-se al Prat i s’hi va estar 20 anys fent mol...
visualitzacions 2655 vegades
3.2 min
En Salvador recorda com la seva estada a la mili li va permetre conèixer gent, fer grans amics i així construir la seva identitat.
visualitzacions 2561 vegades
2.5 min
En Salvador recorda quan es va traslladar a Reus i hi va començar a treballar de fotògraf. Aquest canvi va significar un pas important en la seva vida.
visualitzacions 2914 vegades
2.2 min
Com molts nens de la seva edat en els temps de la postguerra, en Salvador recorda com, amb 11 anys, dividia el seu temps entre els estudis i la feina.
visualitzacions 2831 vegades
1.5 min
En Salvador recorda els anys de la postguerra. Uns anys molt difícils en què la misèria era general. A tall d'exemple, recorda quan es va morir la mula que tenien per portar la mercaderia del camp i com el p...
visualitzacions 2770 vegades
12