Antoni Prats Gràcia

 
Antoni  Prats Gràcia

Nascut en 1946
de La Xara

11 Records

0.0 min
L’Antoni parla sobre el seu doctorat en llengua catalana a Alacant, els assajos sobre diversos escriptors valencians i la seva participació directa en la revista de literatura L’Aiguadolç.
visualitzacions 4071 vegades
0.0 min
L’Antoni recorda la seva etapa com a professor de llengua espanyola, una assignatura que va poder aprovar en les oposicions gràcies a la seva gran afició per la literatura castellana. Posteriorment, va acce...
visualitzacions 4066 vegades
0.0 min
L’Antoni fa una revisió del seu passat literari per parlar de les tres facetes que per a ell són més importants: poesia, assajos i treballs publicats en revistes i periòdics.
visualitzacions 4644 vegades
0.0 min
L’Antoni recorda els seus anys d'ensenyament, els problemes que li va generar intentar canviar un model estructurat d'educació i del seu retorn a l'escriptura després d'una aturada obligada en la seva etapa...
visualitzacions 3978 vegades
0.0 min
L’Antoni recorda els anys que ensenyava català i de com se servia del teatre com a eina d'ensenyament.
visualitzacions 4260 vegades
0.0 min
L’Antoni reflexiona sobre el seu pas per la mili i conclou que, per a ell, va significar un veritable contacte amb el món real. Un cop acabada, va començar la seva carrera en la docència.
visualitzacions 4009 vegades
0.0 min
Després de triar, finalment, la carrera de filosofia, l’Antoni recorda les diferents possibilitats que se li presentaven per decidir el seu futur, sempre influenciades pel seu pare.
visualitzacions 4086 vegades
0.0 min
L’Antoni recorda els inicis en l'escriptura. Una passió que mai no abandonarà.
visualitzacions 4307 vegades
0.0 min
L’Antoni reflexiona sobre la influència del seu pare i recorda amb alegria els viatges a casa dels seus avis a Sueca i dels seus oncles a Alberic.
visualitzacions 5411 vegades
0.0 min
L’Antoni recorda els anys d'infància. Anys en què es traslladen a Alzira com a conseqüència de la professió del seu pare, que era mestre.
visualitzacions 5063 vegades
12