Josep M. Soriano

 
Josep M.  Soriano

Nascut en 1944
de Massanassa

11 Records

1.6 min
No ho dubta. I les seves accions al llarg de la seva vida així ho defineixen. En Josep és un home compromès. Un home que ha fet de la seva vida una acció social i cultural contínua.
visualitzacions 4205 vegades
3.0 min
En Josep, un referent en el món del cooperativisme, recorda importants treballs realitzats en aquest camp.
visualitzacions 4191 vegades
3.4 min
En Josep explica la seva obra La Unió de llauradors, un relat real sobre la lluita d'un grup de treballadors rurals de València.
visualitzacions 4200 vegades
2.3 min
En Josep recorda les creacions i la participació en dues revistes literàries molt importants: Gorg i Saó.
visualitzacions 4102 vegades
5.7 min
En Josep parla de les seves dues passions: el periodisme i el cooperativisme.
visualitzacions 4140 vegades
2.9 min
En Josep sempre es va mostrar atret pel món empresarial, i avui recorda els seus primers treballs en aquest camp, que també compaginava amb el periodisme, com l'experiència en la revista militar quan feia la...
visualitzacions 4164 vegades
8.7 min
En Josep recorda els seus anys de dret, els seus inicis en l'acció social i la posterior carrera de periodisme, després de fer alguns cursos d'economia.
visualitzacions 4156 vegades
4.3 min
En Josep reflexiona sobre la dicotomia que va marcar part de la seva adolescència: poble-ciutat, i que quedava evidenciada en el món cultural i lingüístic.
visualitzacions 4375 vegades
4.0 min
En Josep recorda els seus anys en l'acció catòlica i com això va desembocar en les seves primeres experiències en l'escriptura.
visualitzacions 4314 vegades
2.5 min
La infància, el pare, l'escola i el camp En Josep recorda els anys de la infància, la vida del seu pare, que tenia una tenda, i l'interès que el seu fill estudiés a València malgrat que en Josep no volia....
visualitzacions 4320 vegades
12