Joan Agut

 
Joan Agut

Nascut en 1934
de Barcelona

7 Records

9.2 min
Finalment, en Joan esdevingué escriptor encara que, durant 30 anys, va treballar d'editor. Ara fa un recompte de les obres principals publicades.
visualitzacions 3740 vegades
6.6 min
En Joan parla de la seva entrada en el món de la política a través d'un amic que pertanyia al Front Nacional de Catalunya (FNC) i de la seva afiliació a aquest partit, lluitant clandestinament contra la dic...
visualitzacions 4521 vegades
4.3 min
Vivint en un petit hotel, sense diners i sol, en Joan explica la dura experiència que li va significar viure dos anys a París.
visualitzacions 4207 vegades
3.1 min
Un dia en Joan va decidir que volia ser escriptor i se'n va anar a París. Però la seva experiència a França li va fer adonar-se'n que escriure era una mica més seriós del que es pensava.
visualitzacions 4481 vegades
5.1 min
Nascut en una família de classe mitjana baixa al barri de Sants, en Joan recorda la seva infantesa de postguerra, el fred i la fam.
visualitzacions 3949 vegades
3.1 min
En Joan recorda el seu treball com a crític literari de narrativa estrangera que feia per al periòdic Avui i per a La Vanguardia.
visualitzacions 4065 vegades
2.8 min
En Joan es va convertir en empresari i, durant molt de temps, va ocupar el càrrec de director en una editorial important, fins que un dia va decidir crear la seva pròpia editorial però les coses no van anar ...
visualitzacions 4137 vegades