Josep Maria Madern

 
Josep Maria Madern

Nascut en 1926
de Barcelona

7 Records

5.5 min
En Josep parla de la seva dona i l'amor es desprèn de les seves paraules. "Ella és l'amor que jo tant predico en els meus contes i que es defineix d'una manera: ample i generós", diu.
visualitzacions 6581 vegades
4.5 min
Creador de contes i guanyador de diversos premis, en Josep decideix llegir algunes de les seves obres que marquen la seva forma d'escriure.
visualitzacions 6356 vegades
8.8 min
Amb el retorn de la democràcia, en Josep i la seva dona decideixen tornar a Catalunya. I és aquí on comença, després de dedicar un any a l'aprenentatge del català, la seva etapa com a escriptor.
visualitzacions 5893 vegades
5.6 min
A París s'inicia una altra etapa de la vida d'en Josep i la seva dona. Hi troben un país on la llibertat era absoluta i hi aconsegueixen el títol de periodistes i comencen a treballar a Ràdio París.
visualitzacions 6873 vegades
6.8 min
Després dels estudis a Barcelona, en Josep decideix anar-se'n a Saragossa a fer les milícies universitàries. Allà va començar a treballar en una ràdio però, per problemes amb el director, va decidir anar...
visualitzacions 6287 vegades
4.6 min
En Josep sentia una gran antipatia pel franquisme i quan tenia 13 anys, amb uns amics, van decidir disparar a un grup de franquistes que van sortir corrents en sentir els trets. Com a conseüència d'aquesta ac...
visualitzacions 6276 vegades
4.6 min
En Josep recorda els dies d'infantesa a Cervera. Una infància en què va ser feliç a pesar de la guerra.
visualitzacions 6502 vegades