Bernat Cifre Forteza

 
Bernat Cifre Forteza

Nascut en 1935
de Pollença

9 Records

1.7 min
En Bernat, com tot habitant de Pollença, es declara un aficionat de la pintura i fa un relat dels seus quadres preferits.
visualitzacions 6802 vegades
5.3 min
Membre del Patronat de la Fundació Rotger Vilallonga, en Bernat dedica part del seu temps a l'organització d'esdeveniments per mantenir viva la figura, la vida i l’obra de Costa i Llobera.
visualitzacions 6282 vegades
6.6 min
Apassionat per la poesia i la música, en Bernat llegeix uns sonets de la seva autoria relacionats amb el Festival de Música de Pollença i recita una de les seves obres preferides: "El Pi de Formentor", de Co...
visualitzacions 6746 vegades
3.3 min
En Bernat fa un repàs de les seves poesies i es declara un enamorat de les estrofes que intenta seguir el camí dels grans mestres de la poesia.
visualitzacions 6429 vegades
9.0 min
Apassionat i atrapat per l'obra del poeta i sacerdot de Pollença Miquel Costa i Llobera, en Bernat analitza la seva poesia, la seva vida i la seva obra.
visualitzacions 7319 vegades
4.9 min
En Bernat parla sobre el seu llibre i tesi doctoral basat en la relació entre el poeta mallorquí Miquel Costa i Llobera i el món clàssic de Grècia i Roma.
visualitzacions 7175 vegades
5.6 min
Després de tornar a Mallorca, en Bernat va estar 25 anys a l'Institut Ramon Llull de Palma, on va crear un cor escolar. A partir d'aquell moment, en Bernat va començar a exercitar aquella gran passió que hav...
visualitzacions 7026 vegades
7.2 min
Després d’assistir al seminari de Mallorca, en Bernat es va traslladar a Barcelona per estudiar Filosofia i Lletres. L'arribada a Barcelona va significar, per en Bernat, trobar-se amb un món nou, ampli i im...
visualitzacions 6770 vegades
4.8 min
Fill d'una família benestant i religiosa de Pollença, en Bernat recorda aquells agradables estius al Port de Pollença, on va aprendre a estimar el mar i la natura.
visualitzacions 8334 vegades