Miquel Pons i Bonet

 
Miquel Pons i Bonet

Nascut en 1928
de Santanyí

7 Records

7.6 min
En Miquel fa un repàs de les seves obres literàries i de la seva participació en el món de la cultura com el teatre, o la seva vinculació amb la pintura, de la qual es declara un apassionat.
visualitzacions 6374 vegades
4.1 min
Catedràtic de llengua i literatura, escriptor, i amb tota una vida dedicada a l'ensenyament, en Miquel es pot definir com un home enamorat de la cultura.
visualitzacions 5967 vegades
2.7 min
Després de publicar nombrosos articles en diferents mitjans, en Miquel vol destacar la seva participació com a articulista a la revista Dies i Coses.
visualitzacions 6487 vegades
7.7 min
Després de 18 anys com a professor a Felanitx, en Miquel té molt bons records d’aquesta etapa, ja que hi va fer molts amics i sempre s’hi va sentir estimat.
visualitzacions 6765 vegades
5.0 min
Després de tornar a Palma i de la seva estada universitària a Madrid, en Miquel comença a vincular-se molt més intensament amb la literatura catalana i mallorquina
visualitzacions 6035 vegades
6.3 min
En Miquel recorda el seu pas per Barcelona per anar a la universitat, el seu posterior trasllat a Madrid i les seves vinculacions amb el món de la cultura i la literatura.
visualitzacions 5917 vegades
4.0 min
Nascut a S'Alqueria Blanca, en Miquel recorda quan, amb 10 anys, li van dir que devia anar a estudiar a Palma en un internat. Així, recorda aquells temps marcat per una educació religiosa.
visualitzacions 6238 vegades